V Goloba se je zaletel neznanec. Reševala pa ga je kar njegova ljubica

Robert Golob s Tino Gaber, slika Požareport

Ubogi predsednik vlade, ki se je sprehajal po Čopovi ulici v Ljubljani, je doživel neprijetno presenečenje od neznanca, ki se je vanj zaletel.

Na Čopovi ulici v Ljubljani naj bi se v soboto zgodil incident, v katerega naj bi bili vpleteni predsednik vlade Robert GolobTina Gaber in vidno okajeni neznanec. Kot poročajo na spletni strani Žurnal naj bi se mimoidoči zaletel v Goloba, a na pomoč mu ni priskočil varnostnik, temveč kar njegova ljubica Tina Gaber. Neznanca naj bi odrinila in mu nekaj zabrusila.

Ubogi Golob se očitno sooča s svojo vlogo predsednika vlade, ki ni ravno blesteča. Sporni nakupi, zapravljanje davkoplačevalskega denarja, luksuzni izleti za naš denar, prisvajanje javne televizije, laži, podtikanja, podkupovanja, “talanje” denarja nevladnikom, so stalnica te vlade. In po letu in pol so utihnili tudi tisti, ki so še lani plesali golobji ples.

Očitno pa je zaletavanje v Goloba postal nov hobi mimoidočih. še dobro, da ob predsedniku vlade hodi Tina Gaber, da se mu slučajno nebi kaj zgodilo!

Povezane objave

Si je Nova Slovenija izposodila idejo o mobilnih kavarnah pri kandidatki SDS Zali Tomašič?

Saj ni res pa je. babica dojenčku namesto vode, dala piti vino. Dojenček v komu

To pa je veselica? Najprej so plesali, se stepli, varnostniki pa vklenili obiskovalca in ga brcali?

5 komentarjev

Dado 31. 01. 2024 - 4:24
Pa vi niste diht, kake "novice" tu pišete...
Medved 31. 01. 2024 - 7:26
Bogi Robi. Si pa kreten prve vrste te morajo ženske reševat. A ti Tina Gaber neda nič za jest. Vegani vsi naduti sama kost in koža. Seveda droge naredijo svoje. 😂😂😂😂
Marko Live 1. 02. 2024 - 4:05
Goloba uči Fajonka in kadar učenec postane boljši od učitelja se nekaj zgodi. Saj verjetno veste da SD je kradel spletkaril zapravil podjetja..... stem ima dolgoletne izkušnje.
Biba 1. 02. 2024 - 7:07
Haha bumbarji...če bi bil kdo od SDSa bi sigurno rekli da je atentat in ne vem kaj še vse
Anton 1. 02. 2024 - 10:42
Le gdo vam je to natvezil. A on, ki bi rad bil komentator mode, požar. Kok ste naivni na e maribor, ko kaki šolarčki. Važno, da drek mešate.
Dodaj komentar