Za desne in leve in tiste vmes! Bi nosili majico “G(o)lobje ne gre”?

Bliža se poletje in v današnjem času vsakdanje majice niso več tako popularne, kot nekoč. Danes si frajer če nosiš majico s kakšnim šaljivim napisom.

Prebrskali smo svetovni splet in našli majice, ki so primerne za prav vse, desne, leve in tiste vmes. Veliko majic je na račun domače politike, kako tudi ne, saj nas vsak dan presenečajo z novimi nebulozami. Tako je zanje čase izredno popularna majica z napisom “G(o)lobje ne gre”, ki je postala pravi modni hit. Seveda pa so na voljo tudi majice s podobnim napisom. Tu je nekaj najbolj popularnih! 

Zagotovo so take aktualne majice primerne za vsakega dobrega ki se rad postavi s tem, da mu trenutna vlada nikakor ni všeč na šaljiv način. Je pa tukaj nekaj zanimivih majic, katere nosijo le zavedni Slovenci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pri podjetju T majice iz Maribora poskrbijo,  da si stranke tudi same izberejo zaželeno sliko in napis. Tu je nekaj primerov:

Pa tudi za “levo usmerjene” se najdejo zanimive majice

Tu pa je še priporočilo našega uredništva.

 

Povezane objave

Vse kar morate vedeti o varnosti na spletu pri igranju iger na srečo

Šest preprostih navad za izboljšanje vsakdanjega počutja

Kako ustvariti sodoben stil, ko temperature padejo

2 komentarja

Biba 8. 06. 2023 - 3:44
Jaz imam predlog : JA(N)ŠA ME DRŽAVAČE! 😂 😂 😂 😂
Janez Novak 9. 06. 2023 - 8:33
? !?
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več