Saj ni res pa je. Bidarjeva, Troha, Esmerala Vidmar in ostali ancepilci bodo spet protestirali

Anica Bidar, zajem slike

Anticepilci Anica Bidar, Esmeralda Vidmar, Lado Troha in še kakšen, bodo spet protestirali. To so tisti anticepilci, ki so se najbolj odločno upirali covid ukrepom, pljuvali po ljudeh, vdrli v stavbo RTV in podobno.

Očitno je levim oportunistom, čeprav naj bi bila Anica Bidar desna skrajnica, ki se je iz Gibanja Zedinjena Slovenija, prelevila v anti-cepilsko osorno damo, ki bi jo lahko primerjali z kakšno oso, ki vse povsod vtika svoj jezik. Tokrat njej in ostalim njenim anticepilcem ni všeč, ker bo Slovenija sprejela resolucijo WHO (svetovne zdravstvene organizacije) v primeru izbruha epidemij in pogleda na covid situacijo.

No očitno Bidarjeva še vedno vztraja pri svojem. In očitno je v tem času naredila tudi doktorat in bi bila bi dobra zamenjava za Bešič-Loredana na mestu zdravstvenega ministrstva. No šalo ne stran. Mogoče bi Bidarjevi v vsej svoji vnemi in neumnosti, katere kvasi po družbenih omrežjih, res lahko pomagal le zdravnik. Zdravnik iz prave stroke seveda.

Bomo poročali kaj bodo strokovnjaki za covid spet “kvasili” na ulici.

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

7 komentarjev

AOMORI 7. 06. 2023 - 8:40
Anica, ne pozabite, da se priključi še en strokovnjak, (FB Doctor), to je g. FB Dr. Marko Potrč, tisti, ki je modroval s severa Evrope.
Bojan Pavelsek 7. 06. 2023 - 9:51
Tokrat jim ne bo potrebno vdirati v RTV, rdeči, jih bodo povabili.
Janko Lisjak 7. 06. 2023 - 14:11
Tvoja rit je rdeča ker si šel k maši
AOMORI 7. 06. 2023 - 17:43
Ja, hudič je, kajne Janko, če imaš manjvrednostni kompleks. Običajno, če te kdo "nategne" v rit, potem imaš usrano, se ti ne zdi. Sploh se ne zavedaš kakšen ubožec si, napisal si 3749 komentarjev in imaš 933 všečkov. Poglej se v ogledalo in boš ugotovil, da si kup dreka.
Bojan174 7. 06. 2023 - 11:31
Poznam nekaj zdravnikov in medicinskih sester, ki se niso cepili in odsvetovali cepljenje. Moja žena se ni, pa je še kar živa :(
Janko Lisjak 7. 06. 2023 - 14:10
Pa ta te kokoške so istega profila kot novinarke emaribora
Nata 8. 06. 2023 - 3:44
Eh, dajte no! Saj vemo , kam pes taco moli ! Zelo prikladna tema za " ven metanje " !!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več