Zala Klopčič razkriva kakšno levičarsko propagando vsiljujejo učencem na Gimnaziji Šentvid (2.del)

Zala Klopčič

Gimnazija Šentvid v Ljubljani je ena najbolj znanih gimnazij v Sloveniji. A je očitno vodstvo in so profesorji te gimnazije precej politično levo usmerjeni.

Kako v bistvu dijakom vsiliti levo propagando, ki jo ustvarjajo razni ekstremno levi predavatelji in sogovorniki, kot na primer levičarski Evropski poslanec Milan Brglez, levičarski novinar Mladine Erik Valenčič, levičarski ekstremist LGBT Lovro kuhar in podobno.

Kot je razkrila Zala Klopčič v zadnjem videu je pojem propaganda zelo dobro poznati. Ta je namreč pogosto
povezan s pranjem možganov mlajših in še neizobraženih/političnih nemislečih ljudi. V tem primeru so to še politično neizobraženi, nerazgledani ali politično neusmerjeni dijaki. 

Kot razkriva Zala se dijaki tedensko kregajo s profesorji o ideoloških temah, kar je za neko gimnazijo, kot je  Šentvid popolnoma nesprejemljivo.

Učencem Gimnazije Šentvid so učitelji pri pouku predvajali tudi film z naslovom “Koalicija sovraštva”, katerega avtor je skrajni levičarski ekstremist in novinar Mladine Erik Valenčič. Ta je na gimnazijo prišel celo predavat. Gimnazija Šentvid mu je za leve neumnosti plačala, ko razkriva ERAR, celo 100€. No zagotovo si več ni zaslužil? 

Najbolj absurdno, pa je to, da je 24. novembra 2023 na Gimnazijo Šentvid prišel Milan Brglez, poslanec v Evropske parlamentu, kjer je širil svojo levičarsko propagando in več kot deset minut namenil “pluvanju” čez vse desno usmerjene stranke.

Bomo takšne in podobne levičarske propagande po srednjih šolah še naprej dovolili?

Celotni video si lahko ogledate TUKAJ:

 

 

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

2 komentarja

Antonio 25. 02. 2024 - 11:51
Bravo ZALA !!!
Pepe Vasjebe 25. 02. 2024 - 14:47
zala Zala ploskava že dva!
Dodaj komentar