Zala Klopčič, tokrat na realna tla postavila Jašo Jenulla. Vse kar on zna, je vozit kolo.

Jaša Jenull, slika Nova24TV

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Norčevanje iz zdravnikov, to je tisto s čemer se sedaj ukvarja nesposobni režiserček, ker ima očitno preveč časa, ko ne kolesari več po Ljubljane.

Očitno pa ima, Jenull čas, da s svojimi privrženci po Ljubljani dela nered na nedovoljenem shodu, kakršen je bil včeraj. Na njegovem “mega” protestu pacientov se je zbralo le  nekaj 100 ljudi, ki so kritiko izrekli ljudem na položajih v Fidesu in drugih zdravniških organizacijah ter tudi do usmeritev ministrstva za zdravje za letos in prihodnje leto, ker da ne naslavljajo ključnih problemov v zdravstvu pacientov brez izbranega zdravnika, dolgih čakalnih vrst in privatizacije.

Vso norost tega sveta pa je Jaša Jenull, izrazil v nekakšnem zaigranem skeču, kjer sam igra nekega “bogatega” zdravnika in se dobesedno norčuje iz zdravstva in dela zdravnikov. No na realna tla, ga je postavila, kar podpredsednica SDM Zala Klopčič in mu povedala nekaj pikrih. [/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]V bistvu takega primera svet še ni videl. Tožilčev sin je v bistvu edini Antifa skrajnež na svetu, ki usmerja lahko zdravstvo in ima za norca paciente? Možno le v Sloveniji.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

8 komentarjev

Mira Protič 10. 01. 2024 - 3:05
Spet se oglaša ena pametna SDS-ovka.....naj raje dela in prispeva nekaj za to nezaslišano zdravstvo.
roco 10. 01. 2024 - 4:45
Ćefurji raus!
GottTag QuelleAmeise 10. 01. 2024 - 4:46
Spet se oglaša ena Mira Potič, podpornica kriminalno, mafijsko komunistične tolpe na čelu z norim diktatorjem-kurbirjem s III razredno prostitutko, na nivoju, da bi volila tudi žakl krompirja. Stanje v Sloveniji kakršno je, je ravno zaradi trenutne bogataške diktature in uličnih zapohanih, anarhističnih nasilnih tolp-paravojaške ulične tolpe norega diktatorja z ukradeno identiteto-mednarodne leteče kriminalne podgane. Namen =null in ostale ulične drhali, je ideološko skregati narod, za kar jih trenutna komunajzarsko-nacistična vlada izdatno plačuje. Medtem ko se razni Jenuli, Nike K. in ostala ulična drhal smeje iz bahamov in sejšelov koristnim idiotom v Sloveniji z milijoni davkoplačevalcev, kriminalno, mafijsko komunistične tolpe plenijo Slovenijo in trogajo torbe s pokradenimi milijoni v davčne oaze,
Domoljuben 10. 01. 2024 - 9:25
In je pametna za razliko tebe najbrž. Pokaži svoje dosežke, če znaš kaj več kot kolesariti ?
Vipavec 10. 01. 2024 - 22:44
Raje pojdi kuhat kosilo in pospravi pred svojim pragom ko se glasit komunistka.
Bojan Tomc 10. 01. 2024 - 8:22
Tako je, ko nekdo nalije čistega vina retardu Jashi Je0llu.
APMMB 11. 01. 2024 - 2:52
Prav neverjetno je, da vlada in njeni podrepniki ne vidijo, da je konec javnega zdravstva, torej samoupravnega socialističnega zdravstva titove Jugoslavije. Ko se takšnemu zdravstvu uprejo praktično vsi zdravniki, ke možno dvje: drakonska prisila in popolni totalitarizem, ali pa popolni razpad zdravstva. Trenutno se oblast zavzema za popolno diktaturo po vzoru velikega Josiva Visarjonoviča.
Leša 12. 01. 2024 - 5:10
Tale bo najprej morala samo sebe postaviti na realna tla, preden obsoja kogarkoli drugega.
Dodaj komentar