Ko se “zravsata” Zoran Janković in Nataša Pirc Musar. “Zoki” hoče njeno opravičilo!

Zoran Jankovič in Nataša Pirc Musar, slika Nova24TV

Prav zanimivo je gledati, ko se preko levih medijev sporečeta dva trda levičarja, župan Ljubljane Zoran Jankovič in predsednica države Nataša Pirc Musar.

Presoja vplivov na okolje za kineto, ki jo je ljubljanska občina vgradila v povezovalni kanal C0, ni potrebna, je sklenilo pristojno ministrstvo in županu Jankoviću, so se odprla nebesa.. Upravno sodišče je namreč ugodilo tožbi ljubljanske občine in odpravilo odločitev nekdanjega ministrstva za okolje in prostor, s katero je to zavrnilo zahtevo MOL-, naj se razveljavi odločitev Arsa.

Ta odločitev sicer ne preseneča, saj sodniki, tako in tako Jankoviču prikimavajo ob vsaki odločitvi, pa če je ta dobra, ali slaba. Župan Ljubljane,  Zoran Jankovič, ob tem bahavo, ne pričakuje, da bodo nasprotniki projekta mnenje spremenili. “Oni so proti zato, ker so proti,” je dejal. Med drugim je na te ljudi mislil tudi predsednico države Natašo Pirc Musar, ki si je drznila biti proti njemu in njegovim norim idejam.

Ljubljanski samovšečni “šerif”, tako od predsednice republike Nataše Pirc Musar pričakuje javno opravičilo zaradi poziva k začasni prekinitvi del na kanalu C0 in ocene, da je presoja vplivov na okolje potrebna.

“Ali bo kot “odlična” pravnica in predsednica, ki zagovarja pravno državo, zmogla toliko poguma, da se zdaj mestni občini in županu javno opraviči za svoje navedbe? “Pričakujem njeno javno opravičilo, kajti v pravni državi je pravilno, da prva oseba v tej državi, tista, ki ima svojo moralno držo in moralno težo izjemno visoko,” je samovšečno pripomnil Jankovič.

Ravsanje dveh levičarskih mogotcev se torej nadaljuje. Sicer pa se bosta lahko Jankovič in Pirc Musarjeva vse zmenila v Dražgošah, kamor bo zavedena komunistična elita, v nedeljo (pri)peljala svoje ljudi.

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

Saj ni res, pa je. Na urgenci pijani 14-letnici. Neverjetno koliko sta imeli alkohola v krvi.

7 komentarjev

marker 9. 01. 2024 - 10:08
Kar naj se scufata med seboj. Pa ne da jo hvalim in zagovarjam, kot predsednica države si vseeno zasluži od njega spoštovanje in ne cinične zahteve za opravičilo. Pravzaprav bi ga morala odstraniti z mesta župana zaradi CO kanala.
mona lisa 10. 01. 2024 - 3:17
Oba skupaj sodita na Dob.
Viktorh 9. 01. 2024 - 10:16
Hudo je, ko se spreta dva ekstremna nastopača...
Peter Miklavc 9. 01. 2024 - 11:57
🤣🤣🤣 in to izjavi Jankovič, "ata" kriminalcev 🤣🤣
bob 9. 01. 2024 - 15:44
Samo farsa, za kamerami pa se objemata.
Exlevak 10. 01. 2024 - 2:21
Opravičeval se mu je že takratni zdravstveni ministet Loredan,morda se mu opraviči tudi PD Musar,seveda ,če pride komands iz Murgelj.....
mona lisa 10. 01. 2024 - 4:02
Dva Kučanova maziljenca se ravsata. Ata Kučan bo naredil red.
Dodaj komentar