Zala Klopčič v novem videu naštela razloge zakaj je potrebno da Golob odleti.

Vplivnica, politična komentatorka in voditeljica Zala Klopčič, je posnela nov video, kjer je tokrat razgalila vlado Roberta Goloba in naštela vse nesmisle sedanje vlade.

15. vlada Republike Slovenije je trenutna aktualna Vlada Republike Slovenije, ki jo je po izteku mandata 14. slovenske vlade Janeza Janše sestavil mandatar Robert Golob. Koalicijo poleg Gibanja Svoboda sestavljajo še Socialni demokrati in Levica. Takrat so ljudje odšli na volišča in jih je ošla neka manija, da morajo volit proti Janši, ugotavlja Zala Klopčič. Pravi da so volili nekaj, kar ima privlačno ime in logotip od Alpskega mleka.

Zala nadalje ugotavlja tudi nekatere Golobove neumnosti o omejevanju mesa za Slovence, višjih davkih in še o čem. Cel program Roberta Goloba pa je bil izključno le to, samo, da ni Janša.

Sicer pa si je nova vlada postavila optimistične cilje, kot Klopčičeva ugotavlja v videu. A kot pravi se je že na začetku zataknilo pri številu, saj če sami ne vedo koliko stanovanj za mlade so obljubili, Najbolj pa je zanimiva izjava  inistra Luke Mesca – lopate so že pripravljene.

Zala Klopčič nadalje ugotavla, da se Golob rad hvali, da ugled Slovenije ni bil še nikoli tako visok, kot je danes. “Kakšen ugled Robi?” Se sprašuje. “Samohvala se pod mizo vala,” doda.

Sicer pa je Golob, kot ugotavlja Zala, postal tudi influencer. Spoznal je mlajšo ljubico, si ostrigel lase, se pobarval, sedaj pa se kaže po raznih videih in govori neumnosti.

Klopčičeva je Goloba razgalila kar v 10 točkah. A neumnosti še ni konec. Zato gledalce Zala prosi tudi za pomoč, če je na kakšno neumnost slučajno pozabila. Celotni video, pa si lahko ogledate TUKAJ:

Vir: Zala Klopčič

 

 

 

Povezane objave

Golobova ljubica nad desne volivce. Se je nalezla Golobovega sindroma?

Pokvarjeno! Še en napad na krščanstvo! Jaša Jenull bi ukinil maše na RTV! (video)

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

3 komentarji

Vipavec 21. 04. 2024 - 2:14
Ni kaj komentirat vse je res
Dado 21. 04. 2024 - 11:42
Pa kdo jo te resno jemlje? Razen vas ovc, ki ste itak pod vplivom vasega visočanstva...
Pepe Vasjebe 23. 04. 2024 - 6:13
Holob je samo slovenskim volivcem povedal kaj so oziroma večinsko smo. BUDALE
Dodaj komentar