Zapuščajo potapljajočo se ladjo LMŠ? Gre Črnčec h Golobu?

zajem slike, twitter

V potapljajoči se ladji, imenovani LMŠ se počasi že nabira voda. Za potop pa bo poskrbel sam levi “odrešenik” Robert Golob, ki bo verjetno potopil tudi SAB.

Gre Črnčec h Golobu?

Če bi se zgodilo, da s političnega prizorišča izgine LMŠ, bo Šarec imel veliko časa, da bo skakal doma v prazen bazen in se skrival za svojim slavnim zidom v Šmarci. Ali iz potapljajoče LMŠ ladje že bežijo “podgane”? Po poročanju portala Požar report, naj bi prvak v menjanju leve in desne strani, Damir Črnčec znova zamenjal stran, zapustil Marjana Šarca (končno?) ter prestopil h Golobu. Ko so pri požareportu to, sicer navidez komaj verjetno informacijo, ki bi znala biti resnična, naslednji dan preverjali – tudi – pri Mateju Arčonu, generalnemu sekretarju Golobove stranke Gibanje Svoboda, slednji tega podatka ni potrdil, a niti zanikal.

Se pa “vuhunček Murči” seveda še kako boji za svojo službico, saj če Šarcu spodleti, kam bi potem odšel? Baje ga ne mara prav nihče. Zato naj bi sedaj še malo nabijal Goloba, preko Reporterja in novinarja novinarja Igorja Kršinarja, potem pa… nikoli se ne ve.

Povezane objave

Milan Zver okrcal Evropsko komisijo. Državam se ne sme kratiti pravice do suverenosti!

Za vsako rit raste palica. Franci Kek dobil globo 250 evrov!

Žan Mahnič, vladajočim ob razpravi o preiskovalni komisiji, nalil čistega vina!