Zdravko Počivalšek ponovno povedal: “Erjavca za mandatarja ne podpiramo!”

Zdravko Počivalšek, je kljub temu, da so levi mediji “nabijali”, da SMC ni enotna stranka, da celo Janja Sluga zapušča poslansko skupino, odločno povedal: “SMC ne bo podprla Karla Erjavca za mandatarja!”

SMC KARLA ERJAVCA NE PODPIRA ZA MANDATARJA

[color-box color=”blue”] “Stranka SMC je tako kot dopoldne enotna pri stališču, da Erjavca ne bomo podprli. Popoldne smo govorili samo o vsebinah dela, ki smo si jih zastavili za v prihodnje. Tudi pri tem smo dogovorili enotna stališča, ki jih bomo v prihodnje zagovarjali. To so določene spremembe v načinu našega dela, ki jih bomo sfiniširali v prihodnjih dneh, najprej pa jih bomo sporočili koalicijskim partnerjem,” je v oddaji Odmevi zvečer še enkrat poudaril predsednik SMC-ja Zdravko Počivalšek.[/color-box]

Da SMC ni naprodaj, je bilo stališče Zdravka Počivalška že odkar se je začelo kupčkanje s koalicijo KUL. Razna namigovanja, ki so si jih privoščili levi mediji glede prestopov poslancev SMC so bile v bistvu le “mokre sanje” levičarskih medijev, ki zaroto vidijo povsod in pri vsakomur.

V SMC-ju pravijo, da so odprti za dogovor z vsemi, ki želijo pozitiven razvoj Slovenije. To pa Erjavec očitno res ni!

PM

Povezane objave

Milan Zver okrcal Evropsko komisijo. Državam se ne sme kratiti pravice do suverenosti!

Za vsako rit raste palica. Franci Kek dobil globo 250 evrov!

Žan Mahnič, vladajočim ob razpravi o preiskovalni komisiji, nalil čistega vina!