Ženi in otrokoma Janeza Janše grozijo s smrtjo!!! “Zaklali bomo Urško, so zapisali!

Janez Janša in Urška Bačovnik Janša

V Splošni bolnišnici Celje so prejeli pismo, v katerem neznanec s smrtjo grozi ženi predsednika vlade Urški Bačovnik Janša in njunima otrokoma.

V Splošni bolnišnici Celje, kjer je zaposlena Urška Bačovnik Janša, so prejeli pismo z grožnjami družini predsednika vlade. V pismu neznana oseba družini Janša grozi s smrtjo. Piše portal sSIOL. Več informacij sledi.

SLIKA,VIR: SIOL.NET

PM

Povezane objave

Za vsako rit raste palica. Franci Kek dobil globo 250 evrov!

Žan Mahnič, vladajočim ob razpravi o preiskovalni komisiji, nalil čistega vina!

V SDS nasprotujejo referendumu o uvedbi preferenčnega glasu na državnozborskih volitvah!

4 komentarji

Vlado77 23. 04. 2021 - 12:17
Kaj bodo naredili na policiji tožilstvu ? Če nič potem bo to res nevarna država in država kjer se nekoga onemogoča na tak brutalen srednjeveški način. Ne mi govorit o človekovih pravicah ,če tega norca ne bodo zaprli za dolgo dobo. Za Janško in Urško pa držimo pesti, da se borijo naprej proti nasilju levih. Namreč če tega ne bo nihče od levih veljakov obsodil danes takoj potem lahko samo verjamemo, da jim to celo prija. Če tega ne bo potem smo pred neko realnostjo ,ki je zelo nevarna. Zgubili pa bodo najprej navadni držvljani, ki se nočejo izpostavljati.
JimmyWebba 23. 04. 2021 - 13:38
Za take zadeve bi morali organi pregona takoj ukrepati. Kaznivo dejanje poskusa uboja!!
JimmyWebba 23. 04. 2021 - 13:39
Očitno vojna v Sloveniji še ni zaklkučena in bo treba spet vzeti puške v roke za obrambo domovine pred takimi izmečki...
Dodaj komentar