Zmago Jelinčič: “Afganistancem naj pomagajo bajdnovi luleki”

Zmago Jelinčič

Spremljamo neverjetno svetovno krizo. Po tem ko so prestolnico Afganistana Kabul zasedli talibani, se velika množica ljudi izseljuje in bo kmalu preplavila tudi Evropo. Kaj pa o tem pravi Zmago Jelinčič?

Afganistancem naj pomagajo bajdnovi luleki?

Na novo svetovno migrantsko krizo, ki nas čaka, se je odzval tudi predsednik Slovenske nacionalne stranke Zmago Jelinčič. Obrambnemu ministru je predlagal, da se slovenske fante iz Afganistana pripelje domov, njim pa naj pomagajo tisti, ki so vse skupaj zakuhali. Tako je zapisal (nelektorirano): Dragi Matej Tonin, pripelji v domovino naše fante, ki so jih na cedilu pustili italijani in afganistanski prevajalci. Afganistancem nismo nič dolžni, bili so plačani za delo, mi smo pomagali njim ker smo jih šolali in ne oni nam!!! Če jim naj kdo pomaga naj jim tisti, ki je vse skupaj zasral in strahopetno pobegnil – torej bajdnovi luleki skupaj z ostalimi natovci. Naše domov, potem pa mejo neprodušno zapreti in ne srati o nekakšnih ubogih ljudeh. 16 let so imeli božanske službe, zdaj pa bi imeli božansko slovensko socialo. MARŠ!” Je zapisal Zmago Jelinčič.

Zadnji slovenski vojaki so se iz Afganistana vrnili maja letos, ko so ZDA naznanile umik zahodnih sil. Po zadnjih podatkih, so iz Afganistana odšli trije Slovenci, eden pa je ostal tam  po svoji volji.

P.M.

Povezane objave

Pokvarjeno! Ko na FDV, profesorica, kar sama učence poziva k udeležbi na protest.

Država strada, Golob pa že načrtuje poletne počitnice. V takem apartmaju se bo razvajal?

Nekdanji poslanec Franci Kek, dobil globo 250 evrov!