Aretacije in hišne preiskave v elektro gospodarstvu Kosova! Se tudi Golobu tresejo hlače?

slika je simbolna

Aretacije in hišne preiskave v elektro gospodarstvu Kosova, očitno posledica ugotovitev preiskave zadeve Berishaj – GENi – Golob predsednik vlade?

Začelo se je. V mali državi, kjer predsednik vlade nima podrejene policije, pravosodje in medijev. Na Kosovu namreč potekajo aretacije in hišne preiskave zaradi spornih potez elektro gospodarstva na Kosovu. Kot piše Radio televizija Vojvodine, je posebno tožilstvo v Prištini sporočilo, da so aretirali izvršnega direktorja Kosovske elektroenergetske korporacije (KEK) Nagipa Krasnićija in ga pridržali. Obtožen je kaznivega dejanja zlorabe uradnega položaja ali pooblastil, nasprotja interesov in vplivanja.

Policisti so preiskali obe njegovi stanovanji. Dokumentacija v zvezi s tem primerom, trije računalniki, prenosnik, mobilni telefon, USB, je bila zasežena kot materialni dokaz, ki bo uporabljen v nadaljnji preiskavi, so zapisali v sporočilu posebnega tožilstva. Kosovska policija je potrdila, da je preiskala prostore KEK v Prištini, vendar medijem ni posredovala podrobnosti o tej akciji. So te preiskave posledica ugotovitev preiskave zadeve Berishaj – GENi – Golob predsednik vlade? To se sprašuje tudi predsednik SDS Janez Janša.

Po teh novih dejstvih, kljub dokazom, ki so jih dali parlamentarnemu preiskovalnemu odboru, se zdaj potrjujejo tajni sestanki, ki jih je imel aretirani izvršni direktor KEK Nagip Krasnići pred meseci z veleposlanikom Martinom Berishajem in drugimi trgovci v Zagrebu, pišejo prištinski mediji. 

Mala država kot je Kosovo očitno lahko, med tem ko Slovenija na to še čaka?

Povezane objave

Hojsa na domu iskali policisti. Nadlegovali naj bi njegovo družino.

Na RTV bi ukinjali oddaje in varčevali, a poglejte te plače zaposlenih

Danes na protest sindikat javnega sektorja, zaposleni v zdravstvu in poklicni gasilci

3 komentarji

Pepe Vasjebe 20. 04. 2023 - 3:31
NSi, upam, da dobiš na naslednjih volitvah dobiš tri glasove: Toninovega Njegove mame Zlobe iz Moravč Več si pa ne zaslužiš! Te pozdravlja nekdanji tvoj volivec NSidanesinnikoliveč press
mona lisa 20. 04. 2023 - 3:47
Upam da Golob dobi kar mu pripada. Odvzem nakradenega in kazen.
Darinka 20. 04. 2023 - 3:49
Tudi pri nas bo prišla ura resnice. To kar sedaj zganja predsednik vlade Golob, ki dokazljivo LAŽE IN BLEFIRA, ter nas vse spravlja v pogubo, bo dobil izstavljen račun. Najbolj pa me žali to, da nas ima ta koalicija vse za debile.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več