Basist skupine BQL išče svojega brata. Za njim se je izgubila vsaka sled.

Pogrešani Mitja Zupan

Rok in Anej Piletič sta na Facebook strani svoje skupine BQL prosila za pomoč pri pogrešani osebi. Basist njune skupine namreč išče brata.

 

“Prosimo za pomoč pri iskanju slovenskega prijatelja, ki je pogrešan od srede, 6. septembra. Slovenijo zapustil v Taranto, kjer je imel tedenski delovni termin. Potuje sam v svojem črnem Volkswagen kombiju (slika priložena spodaj). Ob koncu del je nameraval obiskati okolico. Zadnje novice, ki jih je posredoval, so slike plaže, kjer je bival s kombijem (slika spodaj). Njegova družina ve le, da bi se v Slovenijo vrnil preko Barija. Prosimo za pomoč pri lociranju kombija, da bi lahko nadaljevali z iskanjem. Če opazite kombi, vas prosimo, da nemudoma kontaktirate policijo. Najlepša hvala za pomoč,” piše portal Žurnal24.

 

Prosimo delite to sporočilo!

Povezane objave

POZOR! Neznano kam je odšel Marijan Urošević! Ste ga videli?

Bo preiskavo poslovanja Gen-I in Golobovega Star Solarja, zahteval državni svet?

Katičeva je na čelu pravosodja že prej delala neumnosti?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več