Članica SD Merima Sarajlija, Borutu Pahorju: On “drka” na mlahavi k….?

Merima Sarajlija, slika facebook

Prostaško! Tako bi se lahko glasilo obvestilo, ki ga je znana skrajna levičarka Merima Sarajlija, članica stranke SD in velika prijateljica inštituta 8. marec, zapisala.na družbenem omrežju facebook.

Merima Sarajlija, ena tistih južnih, skrajno levičarskih ljudi, ki razpihujejo sovraštvo in netijo nemir v družbi. Skrajno nedostojno in človeka nevredno obnašanje, očitno ne moti niti njene prijateljice Nike Kovač, ki se “ukvarja” s sovražni govorom. Besedo ukvarja smo zanalašč napisali v navednicah, kajti, če bi se s sovražnim govorom Nika res ukvarjala, potem, bi Merima že zdavnaj utihnila,

Očitno umazan jezik, sodi v repertoar Merime Sarajlija, kajti zmerjati nekdanjega predsednika države Boruta Pahorja, kateri je bil nekdaj celo predsednik stranke, kateri Sarajlija pripada, torej stranke SD, je ne samo sovražni govor, ampak zanesljivo kazenska ovadba. Po naših podtkih, je anonimna kazenska ovadba zoper Sarajlijo, tudi že vložena.

Ker je bil Borut Pahor, kot prostovoljec, gost oddaje Odmevi na RV, se je očitno Sarajliji zmešalo? Tako je zapisala (nelektorirano): Pahor, pleši mišek moj, ma se jebi!!! In naj samo kdo zine čez moje prostaštvo. Večje preverzije kot je tole je ni…ljudje delajo samomore on pa drka ta mlahavi kurac! Preklinjam? Da še premalo, ma res je dovolj te afne, ko je dovolj je pač dovolj, draga Rozvita! Dovolj je tu Jebenikove!!!

Na družbenem omrežju X, so se pojavile tudi slike Merime v objemu različnih ljudi, kateri imajo v večini sovražni govor le na jeziku. 

Povej s kom se družiš in povem ti kdo si. 

Povezane objave

Janša udaril po mizi. Razkurila ga je nova uredba vlade. Zato poziv: “21. marca vsi na Kongresni trg!”

Naši šampionki, Niki Križnar finski organizatorji niso zavrteli Zdravljice! (video)

Vlada ob vzpostavitvi novega azilnega doma v Središču ob Dravi ni obvestila nikogar!

4 komentarji

resnisembil jaz 22. 08. 2023 - 9:42
ni vredna da jo pes poščije
dk 22. 08. 2023 - 11:24
Merima, dlakavo govno čefursko.
mona lisa 22. 08. 2023 - 12:47
Ime in priimek pove vse. Čefurka. Tej isto kot opankarja Zokiju se jebe za Slovenijo. Žal je v tej naši Sloveniji vse preveš čefurjadi na vseh položajih. Sicer pa kot ste napisali povem ti kdo si s kom se družiš. Zgornje slike povedo vse.
Gorvel 22. 08. 2023 - 15:52
Vedela je, da se lahko predstavlja kot golazen, saj murgeljska SD obvladuje SLO v vseh sistemih in podsistemih in ji zato noben organ (na svetu) nič nne more.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več