Človeška zloba! Kužka izstradal do smrti!

Slika: facebook

Po navedbah nekaterih komentatorjev, naj bi lastnik psička pustil samega en mesec, brez hrane in vode, sam pa odšel na delo v v tujino. Najemodajalec naj bi prišel zamenjat ključavnico, ker se mu nihče ni javil niti plačeval najemnine.

Kužka izstradal do smrti!

Še o eni pretresljivi zgodbi z živalmi smo priča. Kot je za 24ur.com povedal Simon Mihorič, predsednik društva Srce za bulle, je najemnik v stanovanju prebival s štirimesečnim kužkom. Ker moškega več tednov ni bilo na spregled, zamujal je s plačili, iz stanovanja pa je smrdelo, se je lastnica oz. njen partner odločil vdreti in zamenjati ključavnico na vratih. Takrat je naletel na grozljiv prizor.

Kužek je mrtev ležal v svojih iztrebkih, njegovega lastnika, katerega ime je znano, ni bilo nikjer.“Potrjeno je, da je pes njegov in da je v tem stanovanju živel. Zdaj se seveda skriva, ker je zgodba prišla v javnost. Mi ga iščemo, radi bi stopili v stik z njim, da se pogovorimo, da ga vprašam, zakaj je to storil, potem pa bomo videli, kako naprej,” je povedal Mihorič. “Grdo se sliši, ampak edino opravičilo oz. pojasnilo bi lahko bilo, da je umrl. Ker tudi, če si v bolnišnici, pač pošlješ nekoga, da za psa poskrbi!”

SIFA

 

Povezane objave

V SDS žalujejo. Poslovila se je Katarina Culiberg. Bila še tako polna življenja, ciljev in navdiha!

Umrl je velik domoljub, nekdanji poslanec in član IO SDS, Srečko Hvauc

V Hotinji vasi bo veselo in se bo pelo! Tam bo tudi naša ekipa z neposrednim prenosom!