V SDS žalujejo. Poslovila se je Katarina Culiberg. Bila še tako polna življenja, ciljev in navdiha!

Foto: Pixabay

[vc_row][vc_column][vc_column_text]V stranki SDS ponovno žalujejo. Po tem, ko je po kratki bolezni umrl Srečko Hvuc, nekdanji poslanec in član IO SDS, je stranko pretresla še ena smrt.  Umrla je namreč nekdanja vodja za odnose z javnostmi stranke Katarina Culiberg. Stara komaj 44 let.

»Nepojmljivo, ko pa je bila še tako polna življenja, ciljev in navdiha. V tišini dneva  se nato vrtinčijo spomini, ki nosijo utrinek življenja, ki je odšlo od nas. Katarino je življenje vodilo po neuhojenih poteh ter jo peljalo na mesta, kamor je stopala z njej lastnim pogumom in odločnostjo. Njen krog delovanja je bil širok. Od Slovenije, do Belgije, pa do zadnja leta Švice, kjer je našla svojo srečo. A vedno se je rada vračala domov, v Slovenijo, kjer je pustila močan pečat na vseh področjih, ki se jih je dotaknila.

Njena predanost vsakemu delu, ki se ga je lotila, in ki ga je opravljala kot svoje poslanstvo, je bila navdih mnogim. Katarina nikoli ni bila samo sodelavka, ali pa samo članica Slovenske demokratske stranke, ali pa samo pevka v njej ljubem pevskem zboru, ali pa samo športnica, ali pa samo hči, samo prijateljica, samo vodja, samo … nikoli ni bila “samo”, ampak je bila vedno nekaj več. Bila je oseba, ki je spodbujala rast in razvoj vseh okoli sebe in s svojo neusahljivo energijo mnogim kazala pot, ki bi jo bilo dobro slediti. So ob njeni smrti zapisali tudi v stranki SDS.

Njenemu spominu se je poklonil tudi predsednik stranke SDS Janez Janša in zapisal: “Počivaj v miru, Katarina!” [/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDYmxvY2txdW90ZSUyMGNsYXNzJTNEJTIydHdpdHRlci10d2VldCUyMiUzRSUzQ3AlMjBsYW5nJTNEJTIydW5kJTIyJTIwZGlyJTNEJTIybHRyJTIyJTNFUG8lQzQlOERpdmFqJTIwdiUyMG1pcnUlMkMlMjBLYXRhcmluYSUyMCVGMCU5RiU5NSVBRiVFRiVCOCU4RiVGMCU5RiU5NSVBRiVFRiVCOCU4RiVGMCU5RiU5NSVBRiVFRiVCOCU4RiUyMCUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ0LmNvJTJGQmpDUUo5UDNZZyUyMiUzRWh0dHBzJTNBJTJGJTJGdC5jbyUyRkJqQ1FKOVAzWWclM0MlMkZhJTNFJTNDJTJGcCUzRSUyNm1kYXNoJTNCJTIwSmFuZXolMjBKYW4lQzUlQTFhJTIwJTI4JTQwSkphbnNhU0RTJTI5JTIwJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnR3aXR0ZXIuY29tJTJGSkphbnNhU0RTJTJGc3RhdHVzJTJGMTc2NjEzMzMxODA2MjMwOTg4MCUzRnJlZl9zcmMlM0R0d3NyYyUyNTVFdGZ3JTIyJTNFTWFyY2glMjA4JTJDJTIwMjAyNCUzQyUyRmElM0UlM0MlMkZibG9ja3F1b3RlJTNFJTIwJTNDc2NyaXB0JTIwYXN5bmMlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnBsYXRmb3JtLnR3aXR0ZXIuY29tJTJGd2lkZ2V0cy5qcyUyMiUyMGNoYXJzZXQlM0QlMjJ1dGYtOCUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Umrl je velik domoljub, nekdanji poslanec in član IO SDS, Srečko Hvauc

V Hotinji vasi bo veselo in se bo pelo! Tam bo tudi naša ekipa z neposrednim prenosom!

To je levičarska (okajena) protestnica, ki je pri Ruparju hotela izzvati incident