Drama na Hrvaškem. Slovenec na bencinski črpalki streljal na policiste!

slika je simbolna

Zadrska policija je danes zjutraj po celonočnih pogajanjih aretirala 44-letnega slovenskega državljana, ki je oborožen sedel pred bencinsko postajo v pristanišču Gaženica.

S hrvaškega časnika Večernji list poročajo, da je 44-lentik celo streljal proti policistom. S policije so sporočili, da je bil v streljanju lažje ranjen en policist, vendar še dogodek preiskujejo.

»Moškega je opazila policistka, ki je šla mimo bencinske postaje, in ga vprašala, kaj počne,« je nadaljeval.

»Po dosedanjih informacijah je slovenski državljan potoval proti Črni gori, se ustavil na bencinski postaji in začel kupovati nekatere stvari in evre. V nekem trenutku je izvlekel karabin in težko lovsko orožje ter se usedel pred bencinsko postajo in tako sedel daljši čas,« je za Večernji list povedal neimenovani vir z zadrske policije.

Pri tem naj bi moški vulgarno v angleščini zavpil »Fuck police« in začel streljati proti morju. Nato se je po besedah vira z zadrske policije »začela prava drama, saj je streljal več kot desetkrat, nekajkrat tudi proti policiji«.

Policiji iz Zadra so na pomoč priskočile posebne policijske enote iz Splita in Lučkega, ki so bile tudi v stiku s slovensko policijo. Strelec se je policiji predal po osmih urah pogajanj. Po aretaciji so ga odpeljali v bolnišnico, nato pa ga bodo privedli na policijsko postajo.

 

Povezane objave

EKSKLUZIVNO! Rusi grozijo z napadom Londona

IZREDNA NOVICA: Rusija zagrozila, da bi lahko napadla tri evropske države

Razkrivamo, kdo je strelec, ki je v Kopru včeraj ustrelil hči!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več