Ekskluzivno! Pripravljen je bil pretkan način kako uničiti shode upokojencev.

Gradnja teniškega igrišča na Trgu republike naj ne bi bila naključje. Vse za to, da se dokončno uničijo shodi upokojencev. A levičarjem ni uspelo!

 

Kot smo že poročali, je bilo pred sedmim shodom upokojencev veliko slabe volje. Na Trgu republike so namreč zgradili montažni teniški stadion, Areno Mime Jaušovec.  Od 11. do 17. septembra, bi ravno na tem metu moral potekal turnir WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana. Turnirja pa na tem mestu vseeno ni, zaradi slabo pripravljene peščene podlage.

 

A kot smo neuradno izvedeli, prestavitev teniškega igrišča na Trg republike ni bilo naključje. Namerno so igrišče prestavili in popolnoma uredili, do shoda upokojencev, saj naj bi bila, ravno to glavna tarča, ki bi za vselej prepovedala upokojenske proteste.

 

Kot nam je v pogovoru zatrdil vir, je bilo vse narejeno načrtno. Priprava igrišča, z 60 tonami peska, tribune in celo prestižni avto visoko v zraku. Vse okoli pa ograja, katera se da v hipu premakniti. Namen celotne priprave pa izzvati udeležence shoda, da vdrejo na igrišče, naredijo “škodo”, vse skupaj pa bi naprtili društvu 1. oktober. To naj bi bil tudi razlog, da izvajalci peščene podlage, niso  naredili dovolj primerne?

 

Foto: Fb/Tenis Slovenija

 

Zamislite si, torej, da bi upokojenci vdrli na pripravljeno igrišče, čeprav ne bi bili krivi za neustrezno podlago, narejeno iz posebnega peska, bi iz Mestne občine Ljubljana seveda takoj okrivili društvo 1. oktober za uničenje igrišča in celotnega turnirja ter naprtili krivdo upokojencem. Pa verjetno še kakšno veliko odškodnino. Celotni strošek izvedbe take prireditve, z vsem kar sodi zraven, naj bi namreč presegel kar 600.000 evrov.

 

Ob medijskem cunamiju levičarskih medijev, bi nad društvom 1. oktober nastal celi pogrom. A razlika med tistimi, ki so se v socializmu učili lopovščine in pridnimi Slovenci, ki se borijo za poštene pokojnine je v tem, da slednji ne nasedajo na provokacije, ne iščejo problemov, ampak dostojno in korektno zahtevajo svoje pravice.

 

Na Jankovićevem Balkanu, je verjetno drugače? Pa naj še kdo reče, da tudi dogodek, ko je “finančna policija” nadlegovala mariborske upokojence po shodu ni bil načrtovan?

 


 

Preberite tudi:

Mariborske potnike, ki so se vrnili s shoda upokojencev, čakalo neprijetno presenečenje!

Vprašanja okoli, zasliševanja mariborskih upokojencev, s strani “finančne policije” tudi v parlamentu!

 

 

Povezane objave

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

3 komentarji

Pepe Vasjebe 13. 09. 2023 - 1:02
Zoki-pizda je prekosil samega murgelpizdo!
mona lisa 13. 09. 2023 - 3:12
Zdaj pa naj Zoki in njegova levaška falanga plača stroške. Golobisti, komunisti in levaki sejejo zlo kjerkoli so.
Andrej 14. 09. 2023 - 12:00
"Pa naj še kdo reče, da tudi dogodek, ko je “finančna policija” nadlegovala mariborske upokojence po shodu ni bil načrtovan?" - Jaz rečem, da ni bil.
Dodaj komentar