Golob bo sedaj še minister za zdravje.

Robert Golob, zajem zaslona

Nekoč po raziskavah javnega mnenja najbolj popularen politik vlade Roberta Goloba, Danijel Bešič Loredan je zgrmel z vrha lestvic popularnosti. 

Premier Golob bo sedaj tudi minister za zdravje. Državni zbor oje namreč obvestil, da bo po odstopu Danijela Bešiča Loredana z mesta ministra za zdravje to funkcijo začasno opravljal sam. DZ se bo z menjavo na vrhu zdravstvenega resorja predvidoma seznanil v četrtek na izredni seji.

Bešič Loredan je sicer tudi podpredsednik vlade, saj je zdravstvena reforma, v katero je minister zagrizel s svojo ekipo, eden najpomembnejših projektov Golobove vlade. S poslanskih klopi so medtem umaknili še zadnji predlog zakona odhajajočega ministra – o digitalizaciji zdravstva. Namesto to sredo pride na vrsto jeseni, še poroča TV Slovenija.

Predsednik vlade ima o zdravstvu veliko manj pojma, kot odhajajoči minister. Zato upajmo, da se razmere v zdravstvu ne bodo samo še poslabšale.

vir: Spletni časopis

Povezane objave

GROŽNJA! Borisu Tomažiču nekdo hoče streči po življenju. Ustrelil bi ga v srce.

Dobili smo muzej o spolno prenosljivih okužbah, čakamo le še muzej o radiatorjih?

V SDS proti nedopustnemu projektu izgradnje vetrnih elektrarn na Pohorju!

3 komentarji

mona lisa 11. 07. 2023 - 4:04
Če mene vprašate je že do sedaj vse niti vlekel Golob. Loredan je samo klanjali.
resnisembil jaz 11. 07. 2023 - 12:03
smrt golobizmu
Gren 13. 07. 2023 - 13:18
PA KDO GA ŠE JEBE TEHA HOLOBA ŠE ZA AJMUHT NI DOBER CRKOVINAR PEDERSK
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več