Golob končno priznal, da je v bistvu še vedno poročen? A naj bi se ločeval.

Tina Gaber in Robert Golob, slika, portal 24

Po tem, ko je že dolgo časa znano, da je Predsednik Vlade uradno še vedno poročen in da ga na zunaj spremlja le ljubica Tina Gaber, je končno to potrdil tudi sam.

Ločujem se, v Ljubljani pa živim s partnerko Tino Gaber in z dvema od svojih treh otrok, je premier Robert Golob povedal za POP TV in s tem zmanjšal ugibanja, kako nenavadno dogajanje, ko hodi na javne prireditve z ljubico, sprejema njegova soproga. Hkrati pa je s tem potrdil poročanje Bojana Požarja, da šef vlade in Gibanja svoboda Robert Golob in Tina Gaber skupaj živita v Spodnji Šiški (Ljubljana), blizu Tivolija, v novejšem stanovanjskem bloku na območju Žibertove in Gubčeve ulice in to v tretjem nadstropju.

Po pričevanju sosedov naj bi bila Golob in Gabrova v bloku precej nepriljubljena. Saj je v bloku ali pred blokom vedno polno varnostnikov, ki varujejo predsednika vlade, Gabrova pa (očino ima veliko prostega časa) pa naj bi po celi dan na ves glas poslušala balkansko glasbo in para živce sosedom. 

Golob tako trdi, da s Tino že nekaj časa živi skupaj, tudi z njegovimi otroci in da to ni nobena skrivnost. “Odselili smo se poleti oziroma jeseni leta 2021” je dejal. Tako naj bi bil Golob samohranilec.  A uradno je še vedno poročen.

Če živiš sredi Ljubljane v bloku in se takoj vidi in sliši kje, potem zelo težko to vzameš za skrivnost.

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!

3 komentarji

mona lisa 29. 03. 2023 - 3:36
Kako rečemo poročenenemu z ljubico?
Pepe Vasjebe 29. 03. 2023 - 4:06
Kurbir
mapu 1. 04. 2023 - 7:44
Tudi plačana starleta ne bo prikrila, da je toplovodar.
Dodaj komentar