Golob, kot bi bil na izletu. Po Bruslju “maširal” z otroci?

Po tem, ko se je Robert Golob službeno potikal po Bruslju, je ne bodi ga treba, s seboj vzel še otroke. In njihovo nastanitev baje plačal iz svojega žepa?

Po včerajšnjem razkritju Petra Jančiča, odgovornega urednika portala Siol.net, da predsednik vlade in Gibanja Svobode Robert Golob na evropski vrh v Bruselj, ni potoval sam, ampak z otroki, portal Požareport objavlja “zasebne fotografije” predsednika vlade s sinom sredi belgijske prestolnice.

Rober Golob s sinom. Slika Požareport

Robert Golob je bil v Bruslju, kot kaže slika z najmlajšim sinom predsednika vlade, starim od enajst do dvanajst let. Ali so bili z njim tudi ostali otroci ni znano. Golobova hči, kot piše Požareport naj bi pravkar postala polnoletna, in je obiskovala v Ljubljani, starejši sin, pa je star okoli štirinajst let. 

Sicer pa naj bi po navedbah novinarja Bojana Požarja v Bruslju Golobovi uživali v hotelu Amigo, lociranem v ožjem centru Bruslja, kjer se cene dvoposteljnih sob začnejo pri 400 evrih na noč, začetna cena predsedniškega apartmaja je dobrih 6 tisoč evrov na noč, po Bruslju pa naj bi se Golob prevažal s črnim enoprostorcem in policijskim spremstvom na motorjih. Ali so se z njim prevažali tudi otroci, (še) ni znano. Več na Požareport.

In kdo je vse to plačal? Mi davkoplačevalci ali je pa je Golob, kot trdi v.d. direktorja UKOM-a Dragan Barbutovski, otrokom plačal bivanje sam? Čakamo odgovore!

Se spominjate, kako so dve leti nazaj, zaradi podobnih stvari, a finančno precej manjših, na križ pribijali Aleksandro Pivec, ker sta jo na službeni poti v Izoli spremljala sinova? Tudi v tem primeru je Pivčeva sama plačala njuno bivanje v hotelu, a glej ga zlomka, ona je morala odstopiti, tako, kot ministrica, kot predsednica stranke DeSUS. Levica pa je takrat objavila celo twit, da mora zaradi tega odstopiti kar cela vlada. Da vidimo, kdo od Levice bo sedaj pozval vlado Roberta Goloba k odstopu?

 

Povezane objave

Zaradi blamaže na RTV, sprožena notranja preiskava

Panika sredi Ljubljane. Veter ruval drevesa. V Kranju odnesel streho #video

Eugenija Carl z RTV, naj bi bila v disciplinskem postopku!

2 komentarja

mona lisa 27. 06. 2022 - 6:23
Holob spakiraj z vlade.
boter 27. 06. 2022 - 8:17
Golob spizdi čim prej tem bolje.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več