Golob na služeno pot z letalom, kar z ljubico. Kdo pa je njej plačal pot?

Slika, družbeno omrežje X

Vladni falcon je še vedno na servisu, zato predsednik vlade Robert Golob za obisk v tujine išče druge rešitve. No tokrat je potoval iz Zagreba a na potovanje je vzel  še ljubico.

Tako sta danes Robert  Golob in Andrej Plenković skupaj odpotovala na vrh Evropske politične skupnosti (EPS) v Granadi, ki se ga bo udeležil tudi ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Ta je že prispel v Španijo. A naš predsednik vlade je poleg vzel še svojo ljubico, kar je za tako srečanje precej nenavadno.

Tina Gaber je sicer že navsezgodaj zjutraj na instagramu objavila, da je prispela na zagrebški letališče, od koder so očitno poleteli proti Španiji. Kaj bo tam počela, še ni znano. Ni pa znano niti to, kdo ji je plačal pot in nastanitev.

Povezane objave

Janša udaril po mizi. Razkurila ga je nova uredba vlade. Zato poziv: “21. marca vsi na Kongresni trg!”

Naši šampionki, Niki Križnar finski organizatorji niso zavrteli Zdravljice! (video)

Vlada ob vzpostavitvi novega azilnega doma v Središču ob Dravi ni obvestila nikogar!

1 komentar

Čunga Lunga 5. 10. 2023 - 9:39
Kdo ji je plačal ??? Raja,tudi tista,ki je v poplavah ostala brez vseha!!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več