Nesreča med voznikoma Lamborghinija in Ferrarija – tragičen izid! (VIDEO)

Posnetek zaslona

V južnem delu Sardinije je nedavno potekala prestižna večdnevna avtomobilistična prireditev, ki je bila namenjena izključno ljubiteljem “superavtomobilov”. Za voznike luksuznih avtomobilov se je idilično potovanje končalo na tragičen način. Nesreča s smrtnim izidom se je zgodila med potovanjem konvoja vozil, ki se je začelo v Teuladi v ponedeljek zjutraj. Naslednja načrtovana postaja je bila obala Iglesias, kjer je bilo načrtovano skupno kosilo v restavraciji Masaui, preden bi se nadaljevali pot proti Moresu.

Za obisk prireditve je bilo potrebno globoko seči v žep.

 

Sodelovanje na tej ekskluzivni prireditvi ni bilo poceni, saj so morali lastniki teh vozil organizatorjem plačati kar 11.999 evrov. Osebe, ki so se odločile za sodelovanje s posojenimi modeli Ferrarija SF90, so morale plačati vrtoglavih 24.800 evrov.

Nesreča med voznikoma Lamborghinija in Ferrarija (Foto: Revija City&City)

Nesreča med voznikoma Lamborghinija in Ferrarija (Foto: Revija City&City)

V hudi prometni nesreči, ki se je zgodila okoli 10.30 na cesti blizu mesta San Giovanni Suergiu na jugu Sardinije, sta na žalost umrli dve osebi.

 

Nesreča se je pripetila med dogodkom Sardinia Supercar Experience

 

Kot je razvidno iz spodnjega posnetka, so bili v nesreči udeleženi vozili Ferrari, Lamborghini ter turistični avtodom. Po poročanju italijanskih medijev sta življenje izgubila švicarska državljana v Ferrariju, ki sta bila stara 63 in 67 let, na žalost nista uspela pravočasno izstopiti iz plamenov, ki so zajeli njihovo vozilo, in sta utrpela usodne poškodbe. V vozilu Lamborghini sta bila indijska državljana, medtem ko sta par iz Avstrije potovala v avtodomu. Srečo v nesreči sta imela indijska državljana v Lamborghiniju in par iz Avstrije, saj nista utrpela resnejših poškodb.

Zdi se, da sta za nesrečo odgovorna voznika Ferrarija in Lamborghinija, ki sta neprevidno prehitevala avtodom.

 

 

Kot so zapisali na Facebook strani avtokampi.si: “Lahko imaš milijon evrov v žepu, samo s seboj jih ne boš mogel odnesti na drugi svet, tako da vedno pametno za volan, da boš še lahko užival.”

Povezane objave

Šokantno odkritje. Brat, osumljenega za umor male Danke, v priporu ni umrl naravne smrti

Tretjega osumljenca Dankinega umora, prehitela smrt.

Srbski policiji je končno priznal: “Danko sem zadavil!”