Golob svojo ljubico peljal v Pariz zato, da se z njo pobaha pri predsedniku Makronu?

Robert Golob z ljubico na obisku pri predsedniku Macronu. Slika Omrežje X

Robert Golob se je po počitnicah v Dubaju, udeležil delovne večerje in otvoritve pariškega Mirovnega foruma. Večerjo pa je gostil francoski predsednik Macron s soprogo,

Robert Golob je iz počitnic v Dubaju, odšel v Francijo. Sicer na povabilo francoskega predsednika Emmanuela Macrona. Očitno dobro spočit pa naj bi imel le eno željo, da francoskemu predsedniku predsedtavi svojo ljubico Tino Gaber. Očitno pa je bil Macron navdušen nad Golobovo ljubico?

Razlika med partnerkami je v bistvu ta, da je žena francoskega predsednika precej starejša on njega. Šteje namreč 70 let. in je bila njegova profesorico francoščine. Od Francoskega predsednika je starejša kar 24 let.

Ključni cilj konference v Franciji je bil izboljšanje koordinacije mednarodne pomoči za Gazo ter zbiranje dodatnih humanitarnih sredstev za prizadeto prebivalstvo. A očino je bil ključni cilj Goloba, da Makronu predstavi svojo precej mlajšo ljubico?

Vir Topnews.si

Povezane objave

Janša udaril po mizi. Razkurila ga je nova uredba vlade. Zato poziv: “21. marca vsi na Kongresni trg!”

Naši šampionki, Niki Križnar finski organizatorji niso zavrteli Zdravljice! (video)

Vlada ob vzpostavitvi novega azilnega doma v Središču ob Dravi ni obvestila nikogar!

2 komentarja

Čunga Lunga 11. 11. 2023 - 13:15
Drži se holoba,nagiba pa k Macronu.
Gorvel 11. 11. 2023 - 13:19
Nekako se dozdeva kot, da se je konj, z kar velikim repom postavil za Tiniko
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več