Predsednica države se je končno zbudila. Okrcala je Goloba in njegovo vlado.

Nataša Pirc Musar in Robert Golob, slika Topnews

Da nekatere reforme ne gredo najboljše so očitno občutili tudi tisti, ki so ob izvolitvi te vlade še plesali. Med njimi tudi (pol)predsednica Nataša Pirc Musar.

Res dolgo je potrebovala Nataša Pirc Musar, kot ji pravijo, pol predsednica, da je ugotovila da z Golobovo vlado in reformami te vlade res nekaj ni redu. Okrcala je namreč vladajoče zaradi zastoja reform in opisala trenuten odnos s predsednikom vlade.

»Vsi imamo občutek in vemo, da nas ta občutek ne vara, da so vse reforme zastale. Edino, kar teče, so popoplavne reforme,« je poudarila. Glede rekonstrukcije vlade, o kateri je bilo veliko govora, a je za zdaj ne bo, pa je dodala: »Vendarle sem vesela, da rekonstrukcije ne bo, to bi bil spet predolg mrtvi tek,«. Je za TV Slovenija dejala Musarjeva. In še dobro, da je “samo” predsednica države, kajti, ravno te reforme, ki jih je naštela, poleg vseh ostalih. močno škripajo.

Sicer pa predsednica države še vedno zaupa njeni svetovalki Tatjani Bobnar katera je na pričanju pred preiskovalno komisijo DZ, ki preiskuje sume političnega vmešavanja v policijo, obremenila premierja Roberta Goloba, Pravi, da sama zaupa v pravno državo, zato prepušča to pristojnim institucijam. 

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

3 komentarji

MOPSEN 11. 11. 2023 - 1:06
Spet nov blef iz strani "levega plemstva". Spet pesek v oči za butastih 400 000 volilcev levih hijen.
Muka Lesec 11. 11. 2023 - 1:55
Pujsa pepa, tralalaatralala !
mona lisa 11. 11. 2023 - 2:07
Pesek v oči ljudem sploh tistim butastim kajti ostalim od začetka že vse jasno.
Dodaj komentar