Golobovanje! Minister za delo naj bi postal ustanovitelj gibanja 8. marec?

Simon Maljevac, slika Levica

Zares čudne rabote, si je privoščil najverjetnejši mandatar nove slovenske vlade Robert Golob. Kako se zahvaliti gibanju 8. marec? Z dobro službo, seveda!

Maljevcu za nagrado mesto ministra?

Kako se zahvaliti gibanju 8. marec za blatenje vlade, predsednika Janeza Janše in stranke SDS? Kako se jim zahvaliti za velik doprinos zmage na volitvah z nečedno in nelegalno kampanjo? Odgovor je, kot na dlani. Neuradno, naj bi bil kandidat za ministra za delo, družino in socialne zadeve kandidat Levice Simon Maljevac, ki je javnosti bolj znan kot ustanovitelj Inštituta 8. marec. Ta je bil ustanovljen januarja leta 2017. Ob ustanovitvi je direktorica sicer postala Nika Kovač. Poslanstvo inštituta je ob ustanovitvi Kovačeva opisala kot boj za pravičnejšo in enakopravnejšo družbo. Čeprav je gibanje, vse prej, kot to.

Na volitvah v okraju Celje 2, je Maljevac na listi Levice, dobil le pičlih 814 glasov, ali le 5.54%. Če ni dober za ljudi, pa je očitno dovolj dober za ministra.

Na čelu enega od treh ministrstev, ki bodo pripadla Levici, naj bi bil tudi koordinator stranke Luka Mesec, vodil bo resor za solidarno prihodnost, novo ministrstvo, ki ga je Golob. očitno odprl Mescu na čast, saj kaj drugega, verjetno ne zna niti početi

Zamislite si pogrom, če bi tako kadrovala in podeljevala službice, ter si izmišljevala ministrstva desna vlada. RTV, POP TV, Dnevnik, Delo, Večer in še kašen levosučni medij pa pri tem ne vidi nič spornega?

Povezane objave

Ustavno sodišče je dolgo pacalo, na koncu pa povedalo: “Janša je nedolžen!”

Golob nad svojega tovariša Kučana. Marta Kos brez podpore SD

Kandidat za predsednika države tudi Anže Logar?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več