Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Kaj se dogaja v nočnem času v Ljubljani? očitno naše glavno mesto le ni tako varno, kot zatrjuje šerif Zoki? Se je v Vevčah zgodil poizkus ugrabitve najstnic?

Na družbenem omrežju Facebook se je pojavil zapis zaskrbljenega občana, ki je opisal dogodek, ki  se je zgodil v Ljubljani. Neznanci naj bi namreč skušali ugrabiti dve najstnici.

Punci sta se odpravili zvečer peš do privatne trgovine v Vevčah , ker sta si zaželeli sladkarij. Trgovina se nahaja cca 10 min. peš od njihovega doma. Pri trgovini, ki je bila žal zaprta pa je prišlo do incidenta. Do deklet se je z veliko hitrostjo pripeljal črn mercedesov kombi, ki jima je očitno že prej sledil , pred njima močno zavrl, iz njega pa so poskakali trije moški in odprli stranska vrata. Dekleti sta na srečo začeli takoj bežati, moški pa so tekli za njima. Zatekli sta se v bližnji blok, kjer jima je prijazna ženska odprla vrata, ko sta zvonili na zvonce. Iz bloka sta potem opazovali dogajanje in spremljali kako je več oseb hodilo okoli in jih očitno iskalo. Zaradi teme obrazov nista dobro videli in ker sta bežali, tudi ne registrske tablice črnega kombija. Opazile sta, da se je okoli vozilo še starejše črno osebno vozilo znamke mercedes. Starejši gospod iz bloka jih je potem varoval do prihoda policistov in staršev.

Mercator Vevče

Neznana ostaja tudi številka registrske tablice, ker sta bežali in si je nista zapomnili. Opazili sta, da se je naokrog vozilo tudi starejše črno osebno vozilo, prav tako znamke mercedes. Starejši gospod iz bloka pa ju je nato zaščitil vse do prihoda staršev in policistov. Policija je tudi uradno potrdila, da je bila z dogodkom seznanjena, obvestila pa še zbira. Piše portal Nova24TV.

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.