To je podoba predsednice države. Slika se s človekom, ki nosi podobo zločinca?

Slika, twitter

Je Nataša Pirc Musar res predsednica vseh? Vseh zagotovo ne, Je pa predsednica, ki je pripadnica le ene politične opcije in le enega političnega sistema?

Nataša Pirc Musar vedno znova dokazuje, da ni dorasla funkciji predsednice države. V bistvu je tudi sramota za nekaj več, kot 400.000 ljudi, ki so jo volili. Zakaj, ker se predsednik države ne obnaša tako enostransko. 

Musarjeva je po izvolitvi marljivo delala na tem, da se za izvolitev zahvali predzadnjemu predsedniku Centralnega komiteja Zveze komunistov Milanu Kučanu. Udeleževala se je obskurnih partizanskih procesij, romala v Dražgoše, selektivno napadala desno politiko, po drugi strani pa nadaljuje Türkovo politiko prvo- in drugorazrednih – pobojev tistih razrednih “sovražnikov,” ki ležijo po rudarskih jamah širom Slovenije.

Poleg tega predsednica republike Nataša Pirc Musar, večjo mero spoštljivosti namenja veroizpovedim, ki niso krščanske. Kristjanov pogosto ne omenja, ne nakloni jim enake mere spoštovanja kot ostalim in se ne udeležuje maš za domovino. No to zadnje ji je verjetno oproščeno, ker verjetno niti moliti ne zna.

Verjetno ji zato ni mar s kom se slika ali kdaj. No pogoj je seveda, da je levičar in da nosi temu primerno majico, kot moški na sliki, ki je verjetno za svoje flustracije, omrežil kar predsednico države. No slika, verjetno nebi bila nič posebnega, če moški nebi imel na majici podobo komunističnega diktatorja Tita. Sedaj pa si zamislite, da bi se predsednik Nemčije slikal z nekom, ki ima na majici podobo Hitlerja. 

Ob tem pa ni bila boljša niti Tanja Fajon, ki se morilcem, kot je Kidrič tudi uradno rada klanja?

Povezane objave

Dominika Švarc Pipan v novi aferi. Tokrat gre za najemnine, za celjske tožilce?

POZOR! Neznano kam je odšel Marijan Urošević! Ste ga videli?

Golobovo neokusno nastavljanje za všečke?

4 komentarji

Pepe Vasjebe 11. 09. 2023 - 15:16
Če komentiram zelo, zelo kulturno: "Naj jim pes jebe mater, pa še njih!"
mona lisa 12. 09. 2023 - 0:01
Musarčka in Fajonka saj vemo kdo sta. Zdaj pa to tudi radi pokažeta. Sta komunistični.......
Vipavec 12. 09. 2023 - 0:56
Poglejte kako svoje otroke nastavljajo na slike na posnetku izgleda da je temu dečku zelo nerodno. Kaj za rompompom bi bil če bi se kdo od desnih slikal z mladoletnim otrokom v podobni situaciji.
Čunga Lunga 12. 09. 2023 - 2:08
Vemo kaj je vse o njej pisal obskurni Necenzurirano,vse dotlej,dokler ni sklenila pakta z rdečim hudičem. Potem pričakovati,da bo neodvisna in predsednica vseh je nesmisel. Stranka SD pa brez rdeče podpore ,parlamenta že zdavnaj ne bi videla.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več