Kako je Romana Tomc razkrinkala Socialne demokrate? (video)

Slika: twitter

Ob zadnjem razkritju, da je bil asistent Tanje Fajon udeležen pri izvozu blatenja RS v  Bruselj, je treba absolutno reagirati. Gre za škandal, ki ga ne bo mogoče zamolčati.

Afera “asistant” odmeva

Levi mediji se ob zadnji aferi Socialnih demokratov še niso zganili. Seveda ne, saj je predsednica Socialnih demokratov “njihova”. Prodekan Evropske akademije znanosti in umetnosti dr. Boštjan M. Turk vidi tu analogijo z Zoranom Thalerjem, ki je z dejanjem, s katerim se je skušal finančno okoristiti, škodil tudi ugledu Republike Slovenije – a je bila ta škoda kolateralna in na na nek način pasivna, medtem ko gre pri Tanji Fajon za aktivno povzročanje škode Sloveniji in njenemu ugledu na osnovi popolnoma tendencioznih in izmišljenih neresnic – kor bi dejal Jančar v svojem žargonu imenoval drajna in blodnja. Izvoz tega z namenom politične destabilizacije razmer v državi, pa je najbolj sramotna stvar, ki jo je tranzicijska politika v zadnjem času  bila zmožna pokazati  – njena domišljija je v tej smeri zelo močno razvita. “Neposredna posledica tega mora torej biti odstop Tanje Fajon in opravičilo Republiki Sloveniji in njenim organom. Kakršno koli vztrajanje Fajonove na tem mestu bo izjemno škodljivo tudi za njeno volilno bazo, ki nekaj takega ne bo mogla sprejeti. To je dejanje brez precedensa in korak onkraj nečesa, česar v Sloveniji še nismo doživeli,” je še ocenil Turk za Novo24TV.

V oddaji Kdo vam laže je Boris Tomašič razložil, kako je Romana Tomc razkrinkala spletke Tanje Fajon:

Že ko je komisija pod vodstvom Sophie in ‘t Velt poslana v Slovenijo, je bilo jasno, da je bilo v resnici vse zrežirano pod taktirko naše leve opozicije, ki se je že ves čas trudi oblatiti svojo državo, tudi na evropskih tleh. Pri tem je bila Fajonova še posebej dejavna. Ob tem ji je bilo povsem vseeno, kako bo njeno ravnanje izpadlo v očeh tujih politikov, ki jim ne bi blatenje lastne domovine padlo na pamet niti v sanjah.

P.M.

 

 

Povezane objave

Levičarska neumnost študentov na FDV. Ministrstvo in šola molčita?

Blamaža na TV Slovenija. Kaj takega se ni še nikoli zgodilo!

Pokvarjeno! Ko na FDV, profesorica, kar sama učence poziva k udeležbi na protest.

4 komentarji

Čakija Noris 19. 11. 2021 - 3:29
Rdeča mafijska hobotnica
mona lisa 19. 11. 2021 - 3:59
Ta baba je poosebljena zlo.
Dada 19. 11. 2021 - 4:08
PO JANŠEVIH STOPINJAH, VEDNO JE ZA SRANJE KRIV NEKDO DRUG, NIKOLI NI BIL JANŠA IN SEDAJ TAKO DELA TOMČEVA. GRE ZA PONOVNI MANDAT TOMČEVE V EU PARLAMENTU.
Dada 19. 11. 2021 - 4:09
JANŠA SE je po...... . Ustrašil se je ženske Von der Leihn-ove. V SDS je Janša strah in trepet, okoli prsta navija Slovenijo, vse se vrsti okoli Janše. A glej. Delegirana tožilca za EU, ki ju je Sodni svet izbral aprila , Janša zavrnil zaradi slabega znanja angleščine, Upravno sodišče potrdilo pravilnost in legitimnost izbire, ponovno Janša zavrnil, JE SEDAJ NA KONCU JANŠA POPUSTIL. Gresta na delo. STA je dobila denar, kljub Janševi prvotni odločitvi, zlomiti neodvisni medij.... 1. Drugi teden je Republika Slovenija na obravnavi EU parlamenta, torej nas enačijo s Poljsko in Madžarsko 2. V parlamentu v Ljubljani bo padel Vizjak, ki ga NSi ne podpira več, za njim pa je bil na vrsti Dikaučič. , S salto mortale je Janša rešil Dikaučiča , Dikaučič pa je moral FURS- u plačati zaostale neplačene davke, ki jih leta zavraćal. 3. Bližajo se kampanje za nove volitve in dogodki v EU bi lahko škodovale SDS, tega si Janša ne more privoščiti.
Dodaj komentar