Kako je Romana Tomc razkrinkala Socialne demokrate? (video)

Slika: twitter

Afera “asistant” odmeva

Že ko je komisija pod vodstvom Sophie in ‘t Velt poslana v Slovenijo, je bilo jasno, da je bilo v resnici vse zrežirano pod taktirko naše leve opozicije, ki se je že ves čas trudi oblatiti svojo državo, tudi na evropskih tleh. Pri tem je bila Fajonova še posebej dejavna. Ob tem ji je bilo povsem vseeno, kako bo njeno ravnanje izpadlo v očeh tujih politikov, ki jim ne bi blatenje lastne domovine padlo na pamet niti v sanjah.

P.M.

 

 

Povezane objave

Malo na morčka, malo na košarko in malo na nogomet. To je delovni dan Roberta Goloba

Socialni demokrati, Golobu zagrozili z izhodom iz koalicije.

Telefonski posnetek zaradi katerega ti lahko z računa poberejo ves denar (audio)

4 komentarji

Čakija Noris 19. 11. 2021 - 3:29
Rdeča mafijska hobotnica
mona lisa 19. 11. 2021 - 3:59
Ta baba je poosebljena zlo.
Dada 19. 11. 2021 - 4:08
PO JANŠEVIH STOPINJAH, VEDNO JE ZA SRANJE KRIV NEKDO DRUG, NIKOLI NI BIL JANŠA IN SEDAJ TAKO DELA TOMČEVA. GRE ZA PONOVNI MANDAT TOMČEVE V EU PARLAMENTU.
Dada 19. 11. 2021 - 4:09
JANŠA SE je po...... . Ustrašil se je ženske Von der Leihn-ove. V SDS je Janša strah in trepet, okoli prsta navija Slovenijo, vse se vrsti okoli Janše. A glej. Delegirana tožilca za EU, ki ju je Sodni svet izbral aprila , Janša zavrnil zaradi slabega znanja angleščine, Upravno sodišče potrdilo pravilnost in legitimnost izbire, ponovno Janša zavrnil, JE SEDAJ NA KONCU JANŠA POPUSTIL. Gresta na delo. STA je dobila denar, kljub Janševi prvotni odločitvi, zlomiti neodvisni medij.... 1. Drugi teden je Republika Slovenija na obravnavi EU parlamenta, torej nas enačijo s Poljsko in Madžarsko 2. V parlamentu v Ljubljani bo padel Vizjak, ki ga NSi ne podpira več, za njim pa je bil na vrsti Dikaučič. , S salto mortale je Janša rešil Dikaučiča , Dikaučič pa je moral FURS- u plačati zaostale neplačene davke, ki jih leta zavraćal. 3. Bližajo se kampanje za nove volitve in dogodki v EU bi lahko škodovale SDS, tega si Janša ne more privoščiti.
Dodaj komentar