Kako je znani levičarski aktivist Jaša Jenull provociral policiste? (video)

Neverjetno. Neuradni organizator nezakonitih kolesarskih protestov Jaša Jenull je na tokratnem petkovem protestu dokazal, da njegov cilj v resnici ni plemenit boj za boljše stanje v družbi, temveč odkrito provociranje mož postave, ki so tudi tokrat vzorno skrbeli za red in mir.

Levičarskega provokatorja končno trdo prijeli tudi policisti

Jenull sin državnega tožilca je bil del skupine, ki se je pred sedežem stranke SMC zapletla v incident s policijo, potem ko se je na tleh znašel zapis: “Čas je za odstop!”. Kljub temu, da ga je policist pozval, da naj se prosto ne giba, dokler je v policijskem postopku, se Jenull za to ni zmenil. Ko je poziv vladi, da naj ta odstopi, predvajal preko Facebooka, se nikakor ni zmenil na pozive policista in mu je brezbrižno odvrnil, da res nima časa. Policist se Jenullu ni dal in mu je dal jasno in glasno vedeti, da mu je v času policijskega postopka gibanje omejeno.

Ostalo pa si oglejte v spodnjem videu:

Bo nezakonito delovanje Jenulla “preganjal” kar tožilec (oče) Hinko Jenull? Ali pa bi bil čas da oče odstopi iz svojega položaja?

MG


Povezane objave

Milan Zver okrcal Evropsko komisijo. Državam se ne sme kratiti pravice do suverenosti!

Za vsako rit raste palica. Franci Kek dobil globo 250 evrov!

Žan Mahnič, vladajočim ob razpravi o preiskovalni komisiji, nalil čistega vina!

1 komentar

Čakija Noris 26. 10. 2020 - 5:38
Jenull je nesposoben popolnoma nevzgojen pamž, ki bi bil še manjša nula, če nebi oče zasedal položaj javnega tožilca in bil del omrežja. Ne zavedajo se, da se njihovim privilegijem bliža neizbežen KONEC!
Dodaj komentar