Kazenska ovadba zoper Leno Grgurevič in Deana Premika iz Svobode, v roke tožilstvu

Lena Grgurevič in Dean Premik

Zoper poslanca Svobode Deana Premka in Leno Grgurevič je bila 2. februarja podana kazenska ovadba zaradi očitanja kaznivega dejanja z namenom zaničevanja predsednika društva 1. oktober Pavla Ruparja. O tem smo pisali TUKAJ.

Spomnimo. Poslanca Dean Premk in Lena Grgurevič sta dne 1.2.2024 kot poslanca poslanske skupine Svoboda, v parlamentarni dvorani RS, na redni seji Državnega zbora, vsak s svojim izvajanjem očitala predlagatelju zakonodaje za upokojenca v postopku, Pavlu Ruparju, njegove pretekle storitve kaznivih dejanj, obsodbe in odsluženo zaporno kazen. To sta storila na redni seji državnega zbora, v prenosu v živo na tretjem programu javne RTV SLO3, ki je potekala od 09.00 ure naprej.

Dejanji naj bi storila s prvovrstnim naklepom, z namenom, da Pavla Ruparja širši javnosti predstavita kot nekredibilnega, nekompetentnega in, kot je izjavila poslanka Grgurevič, »kriminalca«, ki po njuno ni pristojen, da bi lahko podajal in predlagal neko zakonodajo v parlamentu, pri čemer je v njunem dejanju prepoznati očiten in nesporen naklep zaničevanja predlagatelja zakonodaje Pavla Ruparja.

Dikcija člena 162/I-II KZ-1 RS pravi, kdor z namenom zaničevanja komu očita, da je storil kaznivo dejanje ali da je bil obsojen zaradi kaznivega dejanja ali to z istim namenom komu pove, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do treh mesecev.

Specializirano državno tožilstvo je tako omenjeno kazensko ovadbo predalo v obravnavo okrožnemu državnemu tožilstvu, ki vodi nadaljnji postopek.

In vendar se premika.

 

 

Povezane objave

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

21 komentarjev

Dado 3. 04. 2024 - 7:15
Lena vas bo zmlela na sodišču...
Antonio 3. 04. 2024 - 8:07
A ti jo podpiraš.... Sramota, marš... pa si le nisem mislil da si tako pokvarjen.... , škoda besed.
Dado 3. 04. 2024 - 9:58
Ta gospa je bolj kredibilna od cele falange SĐS-ovcev... Ta gospa je bolj poštena od cele falange SĐS-ovcev... Ta gospa ima več znanja kot cela falanga SĐS-ovcev skupaj... Ta gospa se dejansko trudi delati "ZA LJUDI" v nasprotju od cele falange SĐS-ovcev...
Čunga Lunga 3. 04. 2024 - 14:41
Ta gospa je bolj butasta kot butalci..... Ta gospa je zblojena sodnica,ji ji iz vsake žleze vre sovraštvo.... Ta gospa je nedorasla oseba.... To sploh ni gospa,... Je navaden kretenko.
Dado 4. 04. 2024 - 4:49
To pišeš, ker so ti gospod vaš vladar tako svetovali?!? Jo poznaš? Jaz posredno jo. In še vedno stojim za svojimi besedami. Ti pa kar tako iz glave, ne? Ne morete iz svoje kože, pa da ga jebeš...
Biba 4. 04. 2024 - 9:22
Zakaj jo žalite??? Ker he povedala resnico? Resnica boli ja...žal
piko8 3. 04. 2024 - 18:16
Z vsako besedo napisano se delaš večjega BEDAKA 👹👹🐽!!
Stanchy 4. 04. 2024 - 2:43
Za komunistične lopove in čefurje, kot si ti.
GottTag QuelleAmeise 3. 04. 2024 - 8:23
V Sloveniji imajo kriminalci, mafijci in komunajzarji v svojih satanskih krempljih vse sisteme in podsisteme. Krivosidniki sodijo brez ali s ponarejenimi diplomami, ideološko z zločinsko rdečo zvezdo pod sodniško togo. Njihove krivosodbe so vredne manj kot list najcenejšega roza sekret papirja. Kriminalno, mafijsko komunistične tolpe na čelu z norim diktatorjem, bedakom, fašistom, nacistom, kurbirjem s III razredno pocestnico se rešimo le z romunskim scenarijem. SMRT KUČANIZMU, GOLOBIZMU, KRIMINALU, MAFIJI, KOMUNIZMU=NACIZMU, STOP noremu diktatorju, bedaku, fašistu, nacistu z ukradeno identiteto.
Niko Rus 3. 04. 2024 - 8:47
Lena Gregurović , Kozlovičeva ....vse zafruistrirane babure ki se jim je z vstopom v DZ ODPRL NEBEŠKI SVET IN DOŽIVLJAJO SVOJIH 5 MINUT SLAVE....In kar je najbolj smešno : mislijo da bo to opojno stanje trajalo večno......Joj kako trd bo padec ko bo enkrat pravljice konec
Čunga Lunga 3. 04. 2024 - 14:43
Točno,to levičarski fašisti obvladajo. Soditi v skladu z zakonom,e to pa bolj težko,če ni takšna komanda. Jo bodo zdaj spomnili kako se je treba obnašat,svojemu poklicu ustrezno.
Tone Strahan 3. 04. 2024 - 17:19
Če bi bil ti tam,ni tudi tebe pohrustala. Ta je cunjasta cipreza brez možganov, kot vsi levičarski psihopati
MOPSEN 4. 04. 2024 - 2:15
Zmlet si bil ti ob porodu....tako piše v tvojem psiho izvidu.... stisnjen možganski del lobanje,človeškega zmeneta.
Brane 3. 04. 2024 - 15:15
Dva debila.
Vipavec 3. 04. 2024 - 23:22
Dado danes si pa postal slaven so ti lepo odgovarjali na tvoje floskule. Kar se tiče grgurovičeve to so južnjaški priimki in ni pričakovati kaj drugega. V vojski v Ljubljani sem imel ofcirača z istim priimkom bil je zadrt rdečuh.
Dado 4. 04. 2024 - 3:24
Pa, saj sem ti že razložil kako je to. Ko me tukaj, na tem forumu tako enoglasno šimfate, takrat VEM, da delam in razmišljam prav. Ker tukaj, na tem portalu, se vas je res nagnetlo ogromno največjih primitivcev, opranoglavcev, ovc, hujskačev, nizkotnežev in neumnežev... Se pa ne sekiram. Ker ste, na srečo, v manjšini. In tako boste vedno.. Uživajte v vašem maloumju...
Milanče 4. 04. 2024 - 0:32
Tale čifurka in debil naj se prvo pobrigata za svoj izgled,pol pa še za svojo idiotsko bučo.Že po tem se vidi iz kakšnega testa sta...Sicer pa imajo tile svobodnjaki pa levičarji samo debile med svojimi vrstami.Asta vrečko,kdo v Sloveniji podžiga nestrpnost.Samo vi levičarji,tako kot v vsej svoji zgodovini,sedaj pa še tile banana perjad.
METALLICA 4. 04. 2024 - 1:21
Od dakle je pa ova stigla. Iz Beograda možda iz Banja Luke. Še ena slovenka iz vrst svobode. Kje se pa zadnje čase skriva čefur Robert Golob. Nema ga😂😂😂😂😁😁😁
MOPSEN 4. 04. 2024 - 2:19
Ne se veselit pravične sodbe...v SLO je na oblasti, čefursko rdeče kriminal skorumpirano krivosodje ..samo tole karikaturo od sodnice grgurovačice se poglejte...sploh,ko odpre svoj smrdljivi mavl.
Stanchy 4. 04. 2024 - 2:41
Tudi nagnat ju iz parlamenta, Golobova ritoliznika.
Biba 4. 04. 2024 - 9:24
Ojoj ...30 let nam že vladajo raznorazni tako imenovani "frajerji" s kriminalno preteklostjo....sramota. zdaj pa eden joka ko se mu pove resnica
Dodaj komentar