Janša povedal svoje Asti Vrečko: “Kje so časi, ko si še srečal kakega levičarja z logiko?”

Predsednik vlade, Janez Janša

Stranka Levica, ki je vladna stranka si skuša popravili slab vtis dela v vladi, tudi z napadi na drugače misleče. To gre še posebno dobro od rok skrajni levičarki Asti Vrečko, ki si s tem očitno hrani svojo lasten ego?

Leva pamet, bi lahko rekli, ob zapisu Aste Vrečko, ki se priduša nad stranko SDS in Janezom Janšo. Govori o strankarskih trobilih, pozablja pa na levičarska “trobila”, kot so Reporter, Necenzurirano, Večer, depolitizirana RTV in še bi lahko naštevali. 

Stranke SDS in prvaka opozicije neodvisni mediji ne zanimajo, potrebujejo le trobila za svojo strankarsko propagando. Ko Janez Janša govori o vmešavanju v notranje zadeve Slovenije, govori o tem, da lahko na oblasti počne, karkoli si želi. A mi vemo, kdo je Janez Janša. Janez Janša je politik, katerega politični kapital temelji podpiranju družbene razslojenosti, netenju sovraštva, širjenju neresnic, podpihovanju diskriminacije, napadov na drugače misleče ter uničevanju neodvisnih medijev in avtonomnega novinarstva,” je zapisala Vrečko.

Počasi bo treba, tako, kot je znano za levičarje, vse puščice uperiti v stranko SDS, kateri ji predobro kaže pri napovedih za Evropske volitve, ki bodo meseca junija. In samovšečno, nespoštljivo in arogantno se na dogajanje odzove še šefica Levice, ki je iz kulture naredila pravo zmešnjavo.

Seveda ministrici ob zapisanem Janša ni ostal niti malo dolžan: “Hm. Ministrica Asta Vrečko je s pozicije oblasti ravno napadla drugače mislečega v opoziciji. Ki mu očita napad na drugače misleče. Kje so časi, ko si vsaj občasno še srečal kakega levičarja z logiko.” 

Ja, mračna obdobja Za Asto Vrečko  so svetla samo tista na Čebinah in v FotoPubu. p.s. Kako kaj svetli prijatelj Smodej? Kje sedaj uradujete?“Je zaključil Janša.

 

 

 

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

4 komentarji

Gorvel 4. 04. 2024 - 16:09
Res je lahko Vrečki igrat politika, in samo kritizirat vse drugomisleče ter sploh ničesar koristnega ne napravit v svoji funkciji, celo ministrice. Tudi jaz se bom prijavil za ministra, saj vidim, da je enako, kot biti redar v mestni občini.
Vipavec 4. 04. 2024 - 23:06
Se bližajo volitve napadi vse bolj intenzivni. V Sloveniji pa je še vedno toliko rdečih norcev ki jim lezejo v .... Vsa leva izvoljena sodrga pa se zabava s denarjem Slovencev ko pa zdravila popustijo pa začno znova rohneti.
Dado 7. 04. 2024 - 13:54
Kdaj si bote SĐS-ovci končno priznali, da ste vi tisti, ki najbolj kritizirate nas, drugače misleče od vas?!?
Metod Kvargl 8. 04. 2024 - 1:31
Janšetine se sramujem kot Slovenec. Kilo teletine ima v sebi več poštenja kot on...
Dodaj komentar