Kdo naj bi se na RTV pred celo redakcijo, drl na Valentino Plaskan?

Helena Milinkovič, slika Bojan Požar- omrežje X

Novinarka Valentina Plaskan, je ena tistih novinark, ki ima greh, da je včasih delala na Planet TV. Vsaj za novo levo elito je to očitno greh. 

TV Slovenija doživlja pravi levi masaker. Novo levo usmerjeno vodstvo čisti po hodnikih, vse tisto, kar samo diši po desnem? Tako nekako bi lahko rekli, masakru, ki ga izvaja Polona Fijavž z izgovorom da bo zamenjala ljudi, ki so javno prepoznani kot povezani s politično stranko ali so delovali v stranki privrženem mediju. 

A poleg masakra, ki ga doživljajo drugače misleči novinarji se dogajajo tudi drugačni pritiski, katerim je podlegla tudi odstavljena voditeljica Valentina Plaskan, kjer so jo zaradi stresa morali prepeljati v bolnišnico.

Česa takšnega nisem doživela niti v veliko bolj nepredvidljivem zasebnem sektorju. S strani nekaterih sodelavcev sem bila deležna tudi pavšalnih oznak o svojem delu, ki niso bile podkrepljene z dejstvi ali kakšno resnejšo analizo, ena od sodelavk je v ponedeljek name kričala na sestanku pred celotno redakcijo, kar tako. To so nedopustni pritiski, ki so bili seveda prisotni že prej, s strani manjšega dela kolektiva informativnega programa. Nekateri med njimi so neresnice in nepreverjene informacije objavljali tudi na portalu Tukaj.smo. V člankih so me izključno žalili in napadali,” je Plaskanova dejala za Slovenske novice.

Novinar Bojan Požar pa razkriva, kdo je bil tisti, ki je kričal na Plaskanovo. To naj bi bila nihče drug, kot glavna zvezda stavke levih novinarjev na RTV, Helena Milinkovič. Tista Helena, katera je ob shodu upokojencev pridno snemala z okna TV Slovenije in očitno dajala napotke. Tako jo je ujela naša kamera.

Helena Milinković, slika e-maribor.si

Prav zaradi takih, ki mislijo, da je TV Slovenija njihovo privatno podjetje je na RTV potrebno narediti red. RTV že dolgo ni več televizija od vseh nas. 

Povezane objave

Zala Klopčič razkriva kakšno levičarsko propagando vsiljujejo učencem na Gimnaziji Šentvid (2.del)

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

9 komentarjev

Čunga Lunga 30. 09. 2023 - 2:32
Očitno ne bo prej mir,kot pa da se uredi še kakšen prevoz RTV-Polje.
Slovenec 33 30. 09. 2023 - 2:45
Že iz njenega priimka se vidi, da pripada srbski komunistični stranki pod vodstvom fukfehtarskega "gazde", ki je glavni OKUPATOR Slovenije
vladimir 30. 09. 2023 - 3:07
Pa kaj imajo trije Slovenci kokodakati na RTV, menda se ja ve koga je jebeno več???
Tone Novak 30. 09. 2023 - 3:24
Prasico rdečo čefursko bomo poslali za dopisnico v Afganistan.
MOPSEN 30. 09. 2023 - 4:27
Rdeča drhal si popolnoma prisvaja RTV greznico....butast Slo narod,pa še kr plačuje ogabne krastače,kot je tale smrad,ki ga kažete na sliki...ko jo gledam,mi gre na kozlanje, ...... da vržem prek,vse za tri tedne nazaj. Dajte se nas usmilit in umaknite sliko te ogabne krastače.
mona lisa 30. 09. 2023 - 7:36
Tole zdraharco Milinkovičevobi trebalo že zdavnaj nagnat. Baba dela samo zdrahe.
Metod Kvargl 30. 09. 2023 - 8:11
Če mene vprašate, ki preziram desnico, je Valentina čisto v redu, zlata vredna. Snemanje Milinkovičeve pa ni vredno nič. V roki ima mobitel in vsi vemo, kako "kvalitetno" ta šrot snema...
Amerikanc 1. 10. 2023 - 1:01
Ko zafrustriranim "čefurjem" zrasejo krila. Sedaj je pokazala svoj pravi obraz, čeprav je na sindikalnih mitingih prav ta lewi stvor poimenoval svoje nasprotnike s steklimi psi. Kot kaže je bila koprska ladja, jeseni 91, res zelo premajhna.
karies 1. 10. 2023 - 18:03
sama poosebljena zloba in sovrastvo jo drzi skupaj , tole carovnico heleno
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več