Zareklo se jim je? V Svobodi priznali, da je NSi njihov partner?

Robert Golob in Matej Tonin, slika Cosmopolitan

Čeprav pri Novi Sloveniji trdijo, da je sodelovanje s Svobodo nekakšen plod domišljije, pa je današnje razkritje poslanke Svobode Lucije Tacer pravi drugače.

To si res velja prebrati! “Poslanka Svobode Lucija Tacer je na Ustavni komisiji ravnokar razkrila, da je Nova Slovenija koalicijski partner. No, mi nismo presenečeni, pa vi?” so zapisali na X v Poslanski skupini SDS, ki so objavili videoposnetek poslanke Tacer iz Gibanja Svoboda, ki je s svojo izjavo potrdila to, kar smo predvidevali, da dogovor NSI z Gibanjem Svoboda le ni “plod domišljije”, kot je še nedavno zatrjeval Matej Tonin.

Podpredsednik SDM in predsednik Gorenjske regije SDM, Tim Rauter, je ob tem zapisal: “No, pa je vse potrjeno še z besedami. V Novi Sloveniji so očitno pripravljeni prodati svoje volivce za nekaj prestižnih pozicij v državnih podjetjih, hkrati nam pa pridigajo, da so prav oni glavni branik zdrave slovenske desnice. Je Toninu sploh še kaj za verjeti? Nas kmalu čaka koalicija Svoboda – SD – NSi?”

Kaj ni zanimivo? Ne eni strani imamo  Ljudmilo Novak in Janeza Pogorevca, katerih osrednje politično sporočilo je antijanšizem, po drugi strani pa nekateri govorijo, da si želijo le zdravo desno sredino. Odločite se že!

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

7 komentarjev

piko8 29. 09. 2023 - 13:59
Luda mila in tonin BAY BAY 👹👹!!
roco 29. 09. 2023 - 15:06
Vsi politiki so ničvredni prevaranti, VSI!
Zlatko Trebovšek 29. 09. 2023 - 15:23
Poden od podna.
Pepe Vasjebe 29. 09. 2023 - 15:29
Podnasti podn od podna! Toninu pa z brade drek visi, drek iz Golobove in Kučanove riti!
Gorvel 29. 09. 2023 - 17:47
Že od Kučanove penzije naprej je vse jasno kot beli dan. Samo še slepci , tepci in idi.oti si lahko manejo oči !!!!!!
Gorvel 29. 09. 2023 - 19:00
Ker Zahodna Evropa kani legalizirati Južno Ameriški način uporabe ??droge'' je ministrica kot poznavalka in uporabnica teh užitkov najbolj primerna sogovornica. Da ne bo kaj narobe. ! O tem sem prebral v enem od komentarjev. Je bila del narkokartela !!?
MOPSEN 2. 10. 2023 - 3:08
Ko poslušam in gledam Horvata iz NSi...ti je lahko vse jasno....kot glista se zvija in udinja Svobodi...tako je osladen,da mi gre na bruhanje.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več