Klakočarjeva misli, da je bila Slovenija sprejeta za nestalno članico VS, ker je ona posvajala opice?

Urška Klakočar Zupančič z opico

Ob velikem uspehu Slovenije, katera je postala nestalna članica Varnostnega sveta je predsednica parlamenta Urška Klakočar Zupančič izpostavila svoje razočaranje, ker je bila pri izražanju zahval in zaslug prezrta parlamentarna diplomacija.

Med zaslužnimi za uspeh Slovenije je po mnenju predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič ostala spregledana parlamentarna diplomacija, kar jo “osebno zelo žalosti”. To prezrtost je Klakočar Zupančič popravila v današnji izjavi za javnost. Poleg zahvale in čestitke državnemu in vladnemu vrhu ter ministricam in ministrom je izpostavila tudi zasluge parlamentarne demokracije.

No seveda pa predsednica parlamenta ni pozabila medijev, ki so njeno posvajanje opic tako hudo reklamirali, to kako se je sama prizadevala, da bi Uganda glasovala za Slovenijo, pa prezrli. Glede Urškin na izlet za davkoplačevalski denar, ker se je pojavila tudi Pašek-Šetinčeva s strganimi kavbojkami, bi lahko dejali, obstajajo dvomi, da je predstavnik Ugande glasoval za nas. Ali pač?

No to pa je izjava, Urške Klakočar Zupančič.

Povezane objave

Hojsa na domu iskali policisti. Nadlegovali naj bi njegovo družino.

Na RTV bi ukinjali oddaje in varčevali, a poglejte te plače zaposlenih

Danes na protest sindikat javnega sektorja, zaposleni v zdravstvu in poklicni gasilci

2 komentarja

AOMORI 7. 06. 2023 - 11:51
Da je bila Slovenija potrjena za nestalno članico VS ZN, je največ pripomogla opica.
Gorvel 7. 06. 2023 - 16:11
Da bi pa bila stalna članica ZN, pa mora dobiti opica mlade. Urška, potrudi se.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več