Ko nas “mulci” učijo politiko? To je levičarski voditelj Lars Podkrajšek, ki bi stavkal?

lars podkrajšek, zajem slike, POP TV.

Dijak Lars Podkrajšek je še eno izmed mladih imen, ki mu osredji mediji tlakujejo pot na televizijske zaslone. Seveda zato, ker je mlad levičar.

Levica uporablja vsa orožja, sedaj lansira že dijake?

Levičarskega golobradega upornika dijaka gimnazije Bežigrad Larsa Podkrajška, je gostil nihče drugi, kot Uroš Slak na eni izmed televizijskih postaj. Na prvi pogled običajnega dijaka, ki se je odločil, da bo s protestno akcijo izrazil nestrinjanje z vladno politiko. Vendar Podkrajšek ni neznano ime. Je osrednji obraz nove progresivne organizacije Mladinska aktivistična organizacija s kratico MAO in logotipom stisnjene pesti. On naj ni bil tudi pobudnik stavke dijakov, da bojkotirajo učenje na daljavo. Piše Demokracija.

Bi za njega torej lahko dejali, da gre za pobudnika s podporo dijakov, ki si resnično želijo nazaj v šole? Vse prej ga je nekdo lansiral v medije s točno določenim političnim ciljem, z namenom protivladne agitacije in s podporo tistega dela politike, ki agendo gradi na škodljivem nasprotovanju zdravstvenim ukrepom. Nestrinjanje z ukrepi ali politika, “samo da ni Janša” je pa velika razlika.

Lars Podkrajšek

Res neverjetno.sedaj nas bodo taki učili politike?

 

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

3 komentarji

ja bb 5. 02. 2021 - 7:50
Ta Zlovenia tako smrdi!!.... Po nasilju, fasistkah, feministkah, zlonamernih novinarjih, zlonamernih sodnicah.. Demokracija?? VI STE BOLANI!!! Začnite graditi UMOBOLNICE!!!
Bojan Pavelsek 5. 02. 2021 - 9:11
Za takšne otroke (ki je zgoraj na foto, POP TV) je še čas, da se jim pomaga, na žalost pa za Slaka ni več pomoči.
Rezka Grčman 5. 02. 2021 - 17:38
Zakaj tako podlo lažete ? To sploh ni dijak
Dodaj komentar