Janša se ne pusti. Udaril po Fajonovi in Šarcu!

slika je simbolna

Predsednik RS Borut Pahor je predsednikom parlamentarnih strank poslal vabilo na srečanje in pogovor.

Sta se Šarec in Fajonova zaplezala?

Že vljudnost zahteva, če te na razgovor povabi predsednik države, se nanj odzoveš in prideš. Kajti to veleva tudi politična kulturai. A del KUL opozicije (bog ne daj, da bi nam kdaj vladali) misli drugače. Šarcu in Fajonovi očitno že nekaj časa ni nič jasno. Če vabilo sprejmeš od predsednika države ga pač sprejmeš.

Najprej se je odzval Šarec in v odzivu Pahorju očital, da je molčal ob vseh poskusih uničevanja pravnega reda. Pahorju je predlagal, naj se temeljito pogovori z Janšo, ali se mu zdi, da pelje našo državo po pravi poti, ter zavrnil ponujeno roko. Tanja Fajon pa je vabilo na pogovor sicer sprejela, a pravi, da nima visokih pričakovanj.  Meni, da s to vlado enotnost ni mogoča, saj ni zaupanja. Prvi korak k premostitvi sedanjih izzivov vidi v zamenjavi vlade.

[color-box color=”yellow”] Se je pa zato oglasil predsednik vlade Janez Janša in tako Šarcu, kot Fajonovi sporočil, da sta se oba zaplezala.[/color-box]

PM

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

2 komentarja

MOPSEN 5. 02. 2021 - 6:48
Janša je Einstein,za ta dva Leva LUZERJA. RES.....OBVARUJ NAS BOG, pred takšnimi debili, kot so Fajonka, Serpentinšek, Šivilja, Mesečar. Za Slovenijo je JANŠA EDINA OPCIJA...samo,če bo še HOTEL DELAT ZA NJO.
Ivan Knez 7. 02. 2021 - 21:31
👍
Dodaj komentar