Končno se premika! Poslancu Levice Vatovcu grozi kazenska ovadba!

Tašnar Vatovec, slika: Regional obala

Slovenski medijski kartel v rokah tranzicijske levice si je za svojega glavnega informatorja izbral enega najbolj spornih visokih političnih funkcionarjev v tej razdeljeni državi nekdanje skupne države. V tej povezavi preti kazenska ovadba poslancu Levice Mateju Tašner Vatovcu

Kazenska ovadba za izrečene laži preti Mateju Tašner Vatovcu

Vsakomur je lahko jasno koliko je ura, ko dominantni slovenskih mediji poročajo o bosanskih aferah. Sami pri tem še aktivno sodelujejo, kar dokazuje direktna vpletenost Tjaše Slokar Kos in njenega soproga Draga Kosa. Zaradi histeričnega poročanja so glavo “zmešali” poslancu Levice Mihi Kordišu, ki je okrog Snežiča in Janše pletel eno teorijo zarote za drugo. A vsi vedo, da so to le pravljice za lahko noč.

V naslednjih dneh bo prav vodja poslanske skupine Levica Matej Tašner Vatovec spal malce slabše. Mogoče se spozna na filozofijo, ne pa žal na pravo. V oddaji 24UR zvečer je namreč povedal (de zlagal), da je bil Rok Snežič iz BiH izgnan zaradi poslovne goljufije in da proti njemu tečejo kazenski postopki. S tem je lažnivo obtožil Snežiča. Še več, če bi Vatovec kdaj pogledal  alternativne medije, bi videl, da je Rok Snežič že v lanskih poletnih mesecih z dokumenti dokazal, da ni v nobenih sodnih postopkih. To mu dokazuje dokument SIPA. Snežič ob tem opozarja, da tujca, ki stori kaznivo dejanje v tuji državi, ne bi nihče izgnal, ampak bi ga odpeljali v zapor zaradi begosumnosti.

Bo pa zaradi laži, ki jih je izrekel, Matej Tašner Vatovec tudi sam doživel kazensko ovadbo. Končno bi lahko rekli, kajti laži, potvarjanj in groženj poslancev levice je bilo res že dovolj.

PM

Povezane objave

V SDS nasprotujejo referendumu o uvedbi preferenčnega glasu na državnozborskih volitvah!

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

2 komentarja

Aresnica 14. 02. 2021 - 19:51
Zadnji čas. ____________ Lep pozdrav
miha smrekar 14. 02. 2021 - 21:26
Krivosodje je žal mastodont....
Dodaj komentar