Kučanov scenarij? Goloba za komisarja v Evropo, za predsednika vlade pa….

Robert Golob, zajem zaslona

Ker neumnostim na levi ni ne konca, ne kraja, se je zadnji komunist v Sloveniji spomnil pretkanega načrta, kako obdržati to  levičarsko “sranje” nad vodo.

Gibanje Svoboda je skoraj že pred propadom. Kot piše Požareport je Stranka pod vodstvom Goloba in Vukovićeve izgubila že dve tretjini svojih volivcev iz leta 2022, danes okoli 900 tisoč evrov dolga, da je brez terenske mreže, ter ima skromnih 3500 članov, ki so, za nameček, večinoma sicer uvoženi bivši člani LMŠ in SAB? In zanimivo. Po številu članov Gibanja svoboda, jih preseže celo novoustanovljena Ruparjeva stranka Glas upokojencev.

Še vedno aktivni starček iz ozadja – Kučan, se je spomnil pretkanega scenarija, kako rešiti to ubogo vlado pred propadom, saj očitno njegov “šolarček” Golob ne obvlada situacije.  “Usklajena” zamenjava Goloba naj bi sledila po junijskih volitvah v evropski parlament, Klemen Boštjančič naj postane mandatar in novi predsednik Svobode, Robert Golob pa slovenski evropski komisar v Bruslju. Za Tino pa baje še ni našel službe?

Očitno je od vsega hudega Golob tudi uradno zbolel in ni prišel na četrtkovo sejo vlade ter je odpovedal vse premierske obveznosti, predvidene za danes. Upajmo le, da ni ponovno dobil astme, katero si zdravi z veganstvom, ali še huje, da ni dobil korone, kajti ravno sedaj ni veliko sonca, da bi se lahko pozdravi.

Vsekakor pa je Kučan še zdrav in pri močeh, da ima za Goloba, ki je očitno, le še črka na papirju, zamenjavo. 

 

 

Povezane objave

Pokvarjeno! Ko na FDV, profesorica, kar sama učence poziva k udeležbi na protest.

Video intervju: Franc Kangler! Če bom izvoljen za evropskega poslanca, bo Mariboru tudi evropska pisarna.

Država strada, Golob pa že načrtuje poletne počitnice. V takem apartmaju se bo razvajal?

4 komentarji

Čunga Lunga 8. 03. 2024 - 2:22
Jankovič pa bo finančni minister.
mona lisa 8. 03. 2024 - 6:35
Grozen scenarij se dogaja zdaj še grozlivejši pa piše stari plesnivi prdec Kučan.
piko8 12. 03. 2024 - 16:46
Stari PRDEC kurćan MATILDA ima že narejeno KOSO 🤣🤣🤣😂😂😂👹👹
Ljudo 12. 03. 2024 - 18:02
Vse, kar pridno lažejo mediji in časopisje o Vladi RS ali o premierju Robiju Golobu, je manj kot idejna izmišljija - ker je premier odločen in ukrepa kar naprej z izvršilnii odločitvami. Njegova slavna koruznica Tina Gaber pa drevesno ni gaber, ampak novoletna ljubljanska jelka! Skupaj z Zoranom Jankovićem spreminja sicer ješči premier Ljubljano v Đulbastijano! po okusu južnih jedi, na Trubarjevi, v srbski krčmi... Imjao pač absolutno oblast - in se niti več ne sklicujejo na politični bolšoj teter v slovenskem glavnem mestu - torej na večinsko partijnost in moč kot neoboljševiki socialistične Jugoslavije. Podrejeno jevse sodstvo, pravijo, tudi policija pridkano uboga - posebej varuje s stražo premierja in njegovo koruznico. Upam, da mi dovolijo preživeti - skupaj s škodoželjno nevarnimi izobčevalci! Kajti Maribor je postal - prekleto mesto, mesto v nič zrušenih spominov... posebej še s tako imenovano splonkano skorumpirano Mariborsko knjigo ali s spremzlanim drobtinčenjem samopozabnega spomina mariborske klasične gimnazije, kjer je izpuščen moj očka Avgust Gajšek, ki me je 11-letnega kot klasik naučil latinsko, ki sem bil tudi dijak te gimnazije . v stavbi današnje mariborske pravne fakultete... Vladimir Gajšek, slovenski pesnik in pisatelj, esejist, prevajalec, urednik, umetniški likovnik, psihoterapevt biblioterapevt, nevladni diplomat https://uploads.disquscdn.com/images/ccc3050608c12c03e8bb4a543f38bd355cc7042f92fb4e7ada6b6368d2270bc1.jpg
Dodaj komentar