Kul politika? Fajonovi ne smete groziti, ministru Hojsu pa lahko?

Tanja Fajon, fotomontaža - Demokracija

KUL politika, ki jo pelje leva opozicija skupaj z mediji in očitno tudi tožilstvom je nevarna. Oziroma, da napišemo po domače ima dvojna merila.

POZOR! Pazite kaj pišete Tanji Fajon

Osumljenec na račun podane grožnje Tanji Fajon je povedal, da je res on tisti, ki je napisal konkretni zapis na Twitterju. Priznal pa je tudi, da ni imel namena, da bi grozil evropski poslanki Fajonovi, ampak, da bi opozoril na sramotno odločitev okrožne državne tožilke na prijavo groženj ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa. Njegove besede, ki so bile zapisane na Twitterju, so namreč predstavljale direkten prepis grožnje Alojza Breznika ministru Hojsu. Pod tvitom je bila objavljena tudi fotografija iz katere je razvidna odločitev državne tožilke, in kjer je ta prijavo ministra Hojsa zoper Breznika, zavrgla.

Torej, če grozite Tanji Fajon je škandal. Evropska poslanka, ponosna naslednica zveze komunistov je v nevarnosti, ogrožajo jo vsi nezaželeni tviti in vsi, ki se ne strinjajo z njeno radikalno politiko. Če pa grozite ministru za notranje zadeve, ga primerjate s psom, ki ga je treba likvidirati, pa to ni grožnja.

Zato le pazite torej kaj pišete Tanji Fajon.

PM

 

Povezane objave

Žan Mahnič, vladajočim ob razpravi o preiskovalni komisiji, nalil čistega vina!

V SDS nasprotujejo referendumu o uvedbi preferenčnega glasu na državnozborskih volitvah!

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

3 komentarji

Matjaz Mraz 25. 02. 2021 - 8:52
Vsi smo enaki pred zakonom, toda izbrani so bolj enaki!
Slovenec 33 25. 02. 2021 - 9:28
Upam, da vam postaja jasno, da je Slovenija s strani rdečih klerilkalcev okupirana država, ki se imajo za prvorazredne in da so nad Ustavo in zakoni. Prvorazredeni se ščitijo med seboj in zato se počutijo varne in delajo štalo po Sloveniji. Sodna veja oblasti, tožilstvo, velik del policije, vodstva v javnem sektorju, sindikati, večina zaposlenih na vseh stopnjah izobraževanja spada v rdeče klerikalce, prevedeno to pomeni med bivše komuniste in njihove podrepnike .Še geneza rdečih klerikalcev spada v ta zapis. To so genetsko deformirani potomci ali nasledniki rdečih verskih blaznežev, ki so izvedli med vojno genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji. Po koncu vojne so izvedli največjo veleizdajo slovenskega naroda v naši zgodovini s tem, da so v slovenske dežele privlekli nove okupatorje in kot kvislingi sodelovali z njimi še več kot 45 let, da so po slovenski zemlji hodili tuji oboroženi vojaki, govorili tuj jezik in še s pisavo so nas posiljevali. Po osamosvojitvi so z njimi tajno sodelovali, ker jim svobodna Slovenija nikoli ni bila opcija in zato še danes nimamo Slovenije osvobojene. Od prvorazrednih ni pričakovati dejanj v korist ampak le dejanja v škodo drugorazrednega slovenskega naroda Morate pa vedeti, da rdeči klerikalci svojega kvizlinštva ne bodo priznali.
MOPSEN 25. 02. 2021 - 14:25
SMRT FAJONIZMU.....
Dodaj komentar