Mariborski poslanec Rajič prestopa v stranko SAB

BRANISLAV RAJIČ

Branislavu Rajiću, mariborskemu poslancu prestopanje med strankami očitno ni tuje. tako se je odločil, da bo po SMC-ju in nepovezanih poslancih sedaj deloval v stranki SAB.

MARIBORSKI POSLANEC RAJIĆ, ODHAJA K SAB

Stranka SAB ima tako, res neverjetno sedaj kar 2 poslanca iz Maribora, a roko na srce, za Maribor nista naredila praktično res nič. Rajiću pa očitno ni dalo miru njegova leva politična pripadnost.  “Stranka SAB, v katero vstopam, zagovarja enake socialno-liberalne vrednote, kot jih zagovarjam tudi jaz,” je rekel Rajić. Napovedal je, da bo še naprej deloval za Maribor, kjer je bil Rajić izvoljen. A le kaj je Rajić v treh letih in pol naredil za Maribor?

Kot piše portal N1, v poslanski skupini nepovezanih poslancev ostajajo tako le še trije poslanci: Janja SlugaIgor Zorčič in Jurij Lep. Da se v tej poslanski skupini nekaj dogaja, je bilo mogoče slutiti ob vložitvi predloga sprememb zakona o nalezljivih boleznih. Rajića namreč na predstavitev tega projekta nepovezanih poslancev ni bilo, prav tako se pod predlog ni podpisal. To naj bi med ostalimi nepovezanimi poslanci vzbudilo kar nekaj začudenja in nejevolje. Se bodo odpadniki med seboj še skregali?

P.M.

Povezane objave

Levičarska neumnost študentov na FDV. Ministrstvo in šola molčita?

Blamaža na TV Slovenija. Kaj takega se ni še nikoli zgodilo!

Pokvarjeno! Ko na FDV, profesorica, kar sama učence poziva k udeležbi na protest.