Matjaž Nemec o mafiji. A pri SD pa naj najprej pometejo pred svojim pragom!

Matjaž Nemec, zajem slike POP TV

Matjaž Nemec je tudi danes bruhal kup nesmislov na družbenih omrežjih. Seveda bi to zvenelo povsem drugače, če nebi prihajal prav on iz stranke Socialnih demokratov.

MATJAŽ NEMEC Z NEUMNIM ZAPISOM O MAFIJI

Pri Socialnih demokratih zagotovo ne poznajo pregovora, da je dobro naprej pomesti pred svojim pragom, preden zineš kakšno neumnost. Kaj takega Matjažu Nemcu nikoli ne uspeva. Nemcu se očitno zelo mudi na volitve. Zagotovo bi takšen intelektualec, kot je Nemec znal zasesti tudi kakšen ministrski stolček, a ministrstva za ne-intelektualnost žal nimamo.

O tem kako deluje mafija torej govori ponosni naslednik zveze komunistov. Tistih komunistov, ki so bili vedno na oblasti, mučili in ubijali nedolžne ljudi, jim kradli premoženja in nepremičnine, jih zasledovali, jim sodili brez sodnih procesov. Ali pa je Nemec mislil na mafijo, ji je v Evropskem parlamentu sprejemala podkupnino. In ko so pri nečednih poslih ujeli njihovega člana Zorana Thalerja? Je mislil to mafijo? Ali tisto, ki hodi na proteste, nosi sovražne simbole, kliče po smrti predsedniku vlade? Ali tisto ki širi smrtonosni virus naokoli? Ali pa je mislil tisto mafijo, ki ljudi, ki praznujejo božič zmerja z umazanimi živalmi?

Posebej zanimivo pa je, da se sedaj na veliko oglaša ta ista stranka SD, ki se je recimo ob Thalerjevi aferi s podkupninami takrat bolj kot ne, branila z molkom. Prav nič se ni oglasil intelektualec Matjaž Nemec, ki je bil takrat še Pahorjev asistent. O mafiji ni bilo takrat ne duha na sluha, Kajne Matjaž?

P.M.

Povezane objave

V SDS nasprotujejo referendumu o uvedbi preferenčnega glasu na državnozborskih volitvah!

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

1 komentar

Dada 4. 11. 2021 - 18:03
tAKO KOT VODI jANŠA - VLADA TO sLOVENIJO, POMENI, DA MAFIJA VODI IN DELA KAKOR HOČE. Vrhovno sodišče RS je odločilo, da mora Vlafa RS plačati STA v letu 2021, brez pogodbe, pa tudi Vlada se je obvezala v Proti kotonske budžetu PA NIČ. STA MORA VLAGATI IZVRŠBE ..... Izbrana sta bila dva delegirana tožilca za EU, Janša je odločil, da ne, ker ne znata angleško. Upravno sodišče odloči, da je bil postopek pravilen in, da sta pravilno izbrana JANŠA REČE, NE. nOVI MINISTER DIIKAVČIČ RAZVELJAVI PONOVNO IZBRANA TOŽILCA ZA eu, KER JE TAKO jANŠA ODLOČIL....... POSNETEJ POGOVORA VIZJAKA S PETANOM KAŽE NA MAFIJSKO POSLOVANJE VIZJAKA. PETANU RAZLOŽI, DA JE GLUPO PLAČEVATI DRŽAVI DAVKE IN DA BODO KAKŠNEMU SODNIKU STRLI JAJCA....... IN VIZJAK POJASNI, DA NE BO ODSTOPIL..... Janša imenuje osebnega odvetnika Matoza za šefa nadzornikov Luke Koper IN ŠE... IN ŠEEE MAFIJA NA DELU
Dodaj komentar