Anketa. Kako bi po vašem mnenju zmanjšali število okužb?

Številke okuženih s koronavirusom letijo v nebo. Danes je ponovno padel nov rekord okužb v enem dnevu.  Našteli so kar 4511 okužb, umrlo pa je devet bolnikov.

Neuradno naj bi vlada sprejela odločitev za zaostrovanje trenutnih ukrepov za zajezitev širjenja novega koronavirusa. Med predvidenimi ukrepi naj bi bilo tudi širjenje pogoja PCT (preboleli, cepljeni, testirani) na dodatne dejavnosti. Mediji poročajo tudi o možnosti omejitve obratovalnega časa gostinskih lokalov, na mizi naj bi bil tudi predlog ponovne razglasitve epidemije.

Tudi v anketi našega portala vas sprašujemo, kako bi po vašem mnenju zmanjšali število okužb? Sodelujte!

[color-box color=”blue”] [poll id=”88″][/color-box]

Povezane objave

Žan Mahnič, vladajočim ob razpravi o preiskovalni komisiji, nalil čistega vina!

V SDS nasprotujejo referendumu o uvedbi preferenčnega glasu na državnozborskih volitvah!

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

3 komentarji

Aljosa Fux 4. 11. 2021 - 11:50
Samo zdrava kmecka pamet, razdalja in maske v zaprtih prostorih in seveda brez vecjih prireditev. Na zalost, se vecini folka ze fucka in imamo kar pac imamo. To, da mi nekdo v trgovini dobesedno diha za ovratnik je zame res nerazumljivo in taksnih ljudi ne spremeni noben ukrep ali odlok.
Miran Gornik 4. 11. 2021 - 11:56
G.Aljoša ! Moj komentar je zmrznil . Zdi se mi, da svinje ( pa se opravičujem prašičem!), blokirajo tudi svobodo govora. Jaz sem bil še bolj oster kot vi; moji stavki so ZAMRZNJENI.
Miran Gornik 4. 11. 2021 - 12:21
Komentar sem napisal. In na koncu pisanja, mi je napisano ZAMRZNILO. Strinjam se z G.Aljošem , moj komentar je bil še precej pikrejši kot njegov. Kdo mi je zamrznil besede, ne bo nikoli nikomur jasno. Uredništvu toplo priporočam, da vzame v službo hekerja. Pri tej opozicijski bandi nikoli ne veš, kaj te čaka.
Dodaj komentar