Minister Erjavec vijugal po cesti, kot da je policist na nujni vožni?

slika;: Nova24.tv

Za ministre ne veljajo pravila. Tudi na cesti očitno ne. Mordre lučke in vožnja po sredini ceste so za obrambnega ministra očitno nekaj običajnega

Je Erjavec zaspal v službo?

Eden izmed bralcev Nove 24.tv  je poslal videoposnetek, ki prikazuje, kako je minister za obrambo Karl Erjavec kar zgrmel mimo ostalih vozil na avtocesti. Kako tudi ne, prižgane je imel lučke! Je bil na nujni vožnji ali pa je zgolj zaspal za v službo, se sedaj sprašujejo mnogi. Kdaj se lahko taka vožnja obravnava, kot nujna?

Od volilcev pozabljeni Erjavec (na volitvah so mu namenili le nekaj več, kot 300 glasov) se očitno požvižga na predpise in na varno vožnjo. Spomnimo se samo Dejana Židana iz Socialnih demokratov, ki je najmanj enkrat kot predsednik DZ zlorabil modre lučke, poleg tega pa švigal mimo ostalih vozil kar po reševalnem pasu. Je podobno zlorabil prižgane svetlobne signale tudi Karl Erjavec?

“Minister Karl Erjavec DeSUS – Demokratična stranka upokojencev Slovenijez lučkami po sredi gorenjske avtoceste, zraven izvoza Vodice, drvi proti Ljubljani?!”
(20. junij, okoli 8. zjutraj – nujna vožnja v službo?! ???? vir: Državljan X) Faktor

M.G.

 

 

Povezane objave

V SDS žalujejo. Poslovila se je Katarina Culiberg. Bila še tako polna življenja, ciljev in navdiha!

Umrl je velik domoljub, nekdanji poslanec in član IO SDS, Srečko Hvauc

V Hotinji vasi bo veselo in se bo pelo! Tam bo tudi naša ekipa z neposrednim prenosom!