Tako sramoto državi Sloveniji, pa dela oče Luke Dončiča, Saša?

Saša Dončić, zajem slike

Svetovno prvenstvo v košarki, ki se je začelo 25. avgusta, se bo končalo pa se bo s finalom 10. septembra 2023. Sedaj je že jasno, da se Slovenija ne bo borila za odličja.

Slovenska košarkarska reprezentanca, se žal ni uvrstila v finale svetovnega prvenstva v košarki. Čeprav ima reprezentanca ob sebi zagotovo najboljšega igralca Luko Dončića. A tak je šport. Slovensko reprezentanco tako čaka boj za 5 mesto.

Se je pa v finale svetovnega prvenstva v košarki, ki ga letos presenetljivo organizira več držav hkrati. Filipini, Indonezija in Japonska, presenetljivo prebila reprezentanca Srbije, ki je v polfinalu premagala Kanado. Tako so mnogi Srbi po zmagi tudi glasno proslavljali svojo zmago.

A Srbi ne bi bili pravi Balkanci, če nebi tudi pri navijanju imeli svojih teženj po drugih reprezentantih ali celo državah, ki niso njihove. Tako so pred dvorano v Manili Srbi vpili skandirali “Luka Srbine.” Sicer pa Srbom to ne gre niti zameriti, saj jim je vso podporo pri tem nudil kar Lukin oče Saša Dončić, očitno velik navijač Srbije.

Oče Luke Dončića Saša, je očitno velik ljubitelj Srbije. Ki je tako Sloveniji, kot slovenskemu športu s tam naredil veliko sramoto, še posebej zaradi skandiranja “Luka Srbine.” Ne samo, da je oče velikega slovenskega zvezdnika, tudi sam je nekoč, sicer zagrizen levičar, kandidiral na listi stranke DeSUS. Takrat se je zavzemal za stolček v parlamentu pod sloganom Vrnimo dostojanstvo!

Kakšno dostojanstvo torej Sloveniji lahko vrne Saša Dončić?

Povezane objave

Golobovo neokusno nastavljanje za všečke?

Bo preiskavo poslovanja Gen-I in Golobovega Star Solarja, zahteval državni svet?

Katičeva je na čelu pravosodja že prej delala neumnosti?

4 komentarji

MOPSEN 8. 09. 2023 - 14:45
Upam, da jih premlatijo Nemci po vseh ozirih. ..Bog nas obvaruj zmage Srbijakov....spet bo prepotentna tolpa iza Morave pela pesem...Srbija do Tokija...res upam,da srbijaki dobijo urng porcijo,po svoji dolgogobčni surli.
Čunga Lunga 8. 09. 2023 - 16:08
Eh šport ni večkar je bil. Urnavtov fotr mi je pripovedoval kako je v dresu kluba "zašel" na ozemlje mestnega tekmeca v Grčiji. No na koncu so se na lep način pozdravili. Če je v mejah normale naj tekmovalnost ostaja,brez nacinalističnih pridihov. Kateri klub,reprezentanca, nima v svojih vrstah "tujcev" ??
mona lisa 9. 09. 2023 - 2:08
Srb ostane srb. Ja pa še v slovensko politiko bi treba takega posranca
Dizzy Spellbound 13. 09. 2023 - 15:22
Sramota, počasi, počasi postaja Slovenija Severna Srbija ....
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več