NEVERJETNO! Nova ofenziva proti vladi Janeza Janše s strani Levice?

Natasa-Sukic.-Fotomontaza-Demokracija-

Stranka levica prihaja v ofenzivo. Ker ji preko samozvane koalicije kul ni uspelo zamenjati vlade, se obeta nov pritisk na vlado Janeza Janše.

Nova ofenziva proti vladi Janeza Janše s strani Levice?

Se nem obetajo novi protesti, novi pritiski in nova ofenziva? Vsaj tako napoveduje stranka Levica, ki je očitno prepričana, da lahko predsednika vlade lahko odstavlja in postavlja le ulica. Njihova ulica, seveda!

Kot piše portal Škandal24 poslanka Levice Nataša Sukič z nekakšno ofenzivo spodbuja somišljenike k lepljenju plakatov v smislu “ne smemo biti tiho”, s sloganom “nalepi plakat”, s čimer spodbuja k razmnoževanju in lepljenju plakatov. “Prepričana sem, da se pod vlado Janeza Janše zavedamo preziranja in uničevanja kulture močneje, kot kadarkoli prej tekom naših kratkih življenj. ne stoj, ne obupaj, zapoj pesem, preberi verz, NALEPI PLAKAT, NE BODI TIHO,” je zapisala Sukičeva

Tako svet stranke Levice podaja predlog, s čim bodo v prihodnje nagajali po neuspeli nezaupnici. Med drugim so zapisali: “V vodstvu stranke pripravljamo rezervni načrt dela za primer nezaupnice in našega obstanka v opoziciji. v tem primeru se bomo osredotočili na tri tematske sklope in sicer želimo v prvo vrsto, zelene teme (fokus na lokalnih akcijah, ter zakonu o podnebni tranziciji), rdeče teme (krajšanje delovnika, delavsko lastništvo, socialne pravice), ter obrambo demokracije in ofenzivo proti vladi Janeza Janše, ki povsem odkrito sodeluje  s kriminalnimi omrežji (primer Rok Snežič). ob tem pa je v planu organizacija kongresa stranke konec maja ter priprava na volitve.”

Kam nas torej vodi taka politika Levice?

PM

 

 

 

 

 

Povezane objave

V SDS nasprotujejo referendumu o uvedbi preferenčnega glasu na državnozborskih volitvah!

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

7 komentarjev

Marija Fortič 18. 02. 2021 - 13:15
Vsega so sposobni.
Darko Purgaj 18. 02. 2021 - 14:04
Sukička ,ti si še samo za čiščenje čevljev na ulici !
Rezka Grčman 18. 02. 2021 - 17:16
Tale Sukička in z njo vse opozicijske stranke KUL so totalno zmešane. Toliko enih nebuloz zmorejo samo preračunljivci ali pa bedaki. Ne vem kako jih ni sram, da take bedaste izjavljajo v javnosti. Poleg tega pa tudi ne razumem, kako to, da se takole na izi lahko brez posledic laže in obtožuje brez dokazov javno obtožuje ? Res je, da je v kazenskem zakoniku vse v enem členu (klevete, razžalitve ali grožnje), ampak se za funkcionarje lahko prične na predlog. Zakaj ni tega interesa ? Prav tako ne razumem, kako se ne da prepovedat po družbenih omrežjih širit dezinformacije glede ukrepov in covid-19, saj zelo veliko ljudi naseda tem dezinformacijam, kar na naše zdravnike meče slabo luč, še več, celo izpadejo nekredibilni v boju s to epidemijo. Vse to vlada ne bi smela dovoliti. Glede demokracije pa bi lahko mediji največ naredili, saj ugotavljam, da si nekateri demokracijo povsem v napačnem kontekstu in nasploh po svoje razlagajo. Kakorkoli obrneš to kar počne Levica ter ostale stranke KUL, še zdaleč ni demokratično. Nezaupnica v DZ tudi ni uspela. Naslednja demokratična poteza so samo volitve. Zakaj pa še kar grožnje in izsiljevanja ? Od kdaj so izsiljevanje in grožnje demokracija ? Ljudje ne nasedajte. Tile ljudje še zdaleč nimajo v mislih demokracijo, ampak nek enopartijski sistem s katerim bo tako, kot sedaj, grozila in ustrahovala drugače misleče - predvsem kristjane. Tole kar počne Levica, sploh niso nobeni protesti saj za njih sploh ni pravega razloga. Več ali manj se gre za uveljavljanje zakona ulice - ampak tukaj bi svoje morali narediti tudi mediji, tako, da brez oklevanja, obsojajo takšna ravnanja, saj tako početje ni v dobrobit demokraciji, niti ljudem v RS. Prepričana sem tudi, da bi tole početje sodišče ustavilo. Prav zato, ker akterji vedo, da so vse te obtožbe neutemeljene, oz. izmišljene, se gredo zakon ulice. Država ne sme tolerirati zakon ulice, še manj pa, da se vse to razvije v takšne nasilne prakse, kot zdaj.. .
Silvester Alič 19. 02. 2021 - 7:16
Rumene jopiče bi morala policija zaposlit.saj policistov manjka
Čakija Noris 19. 02. 2021 - 7:29
Draga VLADA, mislim, da je čas, da začnete izvrševat vse, za kar vas obtožujejo! Zapret nekaj novinarjev v temnice, Preiskat vsa uredništva, ori tem razbit pohištvo, ter zaplenit vse računalnike in telefone. Hišne preiskave naj bodo ob 4 uri zjutraj z nasilnim vstopom v bivališča. Preiskovalni zapori naj bodo zaradi "varnosti" na tajnih lokacijah, kjer priporočam gole stene, brez osnovne higiene in prezračevanja, ter gretja. Vse leve politike obtožite zločinskega združevanja, izdaje, itd Nemudoma jih aretirat in zaradi možnosti ponovitve dejanja onemogočit komunikacijo z javnostjo..Imam še nekaj diktatorskih nasvetov, vendar pričakujem plačilo. https://uploads.disquscdn.com/images/2cd14fcf094bc2bb07fe0d8b2bdad272f9f72a4f8ac5154a6939cf3fe9f19c3d.jpg
Ula 19. 02. 2021 - 8:15
Problem levih fašistov je, da ne razumejo civiliziranega jezika. Edini, ki ga razumejo je ulica. Torej, se bo treba z njimi začet pogovarjat tako, da bodo razumeli.
Dodaj komentar