Koprski protesti zaradi zaprtje šol, se že kažejo v številkah okuženih

protesti koper, slika, je simbolna, družbeno omrežje

V Kopru je po tednu dni od protestov zaradi zaprtja šol zaznati množično povečanje okužb. Krivi pa predvsem tisti, ki so pozivali na proteste.

V Kopru vidno povečanje okužb

Ob vsem tem pa je še posebej škandalozno dejstvo, da se je pri tokratnih protestih zlorabilo šoloobvezne otroke, za katere je znano, da so zelo učinkoviti prenašalci koronavirusa, ob čemer sami pogosto ne zbolijo.
Na enem izmed vabil na tovrstne nezakonite proteste na obali, se je jasno pozivalo, da so na dogodek “vabljeni vsi, ki jim je mar za prihodnost njihovih otrok”. Kako zelo jim je mar, pa zadnje dni jasno kaže prav porast števila novih okužb, zlasti v Kopru, kjer je bil v zadnjem času organiziran eden največjih tovrstnih dogodkov z udeležbo otrok in to brez potrebnega ohranjanja ustrezne varnostne razdalje.

Znan je tudi primer škandalozne peticije, s pomočjo katere je predsednica Sveta staršev OŠ Koper Mirella Baruca, otroke in njihove starše, podlo zlorabila za promocijo Univerze na Primorskem, katere uslužbenka je.

Preberite tudi: Je to sploh mogoče v “črnem” Kopru na protestu pomagali širiti koronavirus!

Da je bila s svojim agitiranjem še kako učinkovita, kažejo prav grafi s številom okužb, na katerih, kot že rečeno, prednjači ravno Koper, kjer število okuženih žal občutno ne pada, s tem pa se ohranja začaran krog nadaljnjega ohranjanja epidemije in zmanjševanja možnosti, da bi se v kratkem vrnili v normalno življenje.

Med slovitimi prvoborkami z nacionalne televizije, z apriornim “antijanša” refleksom, pa se je posebej odrezala režimska “kraljica” Eugenija Carl, ki je tako ali tako znana po svojem otročjem, nenehnem nasprotovanju temu, kar počne Janševa vlada.

Upam, da bodo tudi v Kopru končno sprevideli, da se z virusom ni za igrati.

PM

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!

2 komentarja

Živjo Kaj 13. 02. 2021 - 7:59
"Upam, da bodo tudi v Kopru končno sprevideli, da se z virusom ni za igrati. PM" Upati je malo premalo.. Podati kazenske ovadbe zoper agitatorke, feministične skrajne zločinke, ki zlorabljajo najšibkejše, visoke denarne kazni, in rehabilitacija njihovih otrok, 'mamic', ki so vedno najboljše, anede, CSD (ista branža militantnih zločinski feministk!!) Koper in obala je posebno poznan po velefašističnih zločinskih femnistkah, ki 'ružijo' po otrocih, družinah, očetih že desetletja!! Ostala socialna služba po Zloveniji pa seveda ne zaostaja prav dosti!! Kazni zločinkam!!
Ula 13. 02. 2021 - 8:24
Poglejte te bebce, zaradi katerih moramo viseti doma, te ki nam kradejo dragocene dneve, mesece....neinteligentna, primitivna, podivjana horda idiotov, ki lastne otroke nagnusno zlorablja, ker ji ta vlada ni všeč! Če bi njihovi še naprej uničevali to državo, jih pri tem nihče ne bi motil, na cestah ne bi bilo nikogar. Imamo zakone, kaj dela policija, ki očitno mirno gleda, kako se ti kršijo,kako nora Baruca in njej podobni ogrožajo življenja. Ta in mudžahedinka spadata v samico. Vsaka svojo.
Dodaj komentar