Neverjetno. Po smrti so nepridipravi vlomili v hišo Robija Erjavca.

Robert Erjavec, zajem slike POP TV

Mnoge je pretresla smrt Robija Erjavca, prijaznega vremenarja s POP TV. Le nekaj ur zatem, ko so ga našli mrtvega, so vlomili v njegovo hišo in osebno vozilo. 

 

Roberta Erjavca, priljubljenega napovedovalca vremena in enega najbolj prepoznavnih obrazov POP TV, je sorodnik v nedeljo dopoldan v njegovi hiši, kjer je živel sam, našel brez znakov življenja. Živel je v naselju Veliki Slatnik vzhodno od Novega mesta, kjer je statistični urad letos naštel 185 prebivalcev.

 

Slovenijo je njegov odhod izjemno pretresel. Medtem ko so mnogi mnogo prezgodnjo smrt obžalovali, se od njega poslavljali, je imel nepridiprav ali več njih zlovešče načrte. Niti po smrti ga niso pustili pri miru. Nekaj ur zatem, ko so ga našli, so ga odpeljali na obdukcijo, so vlomili tako v njegovo hišo, kot v njegov avtomobil.

 

Po prvih informacijah nepridipravi niso odnesli ničesar. Pišejo Slovenske novice.  Glede tega, pa se porajajo ugibanja, da je moral storilec iskati nekaj povsem določenega. Erjavec naj bi namreč imel veliko informacij o dogajanju na Dolenjskem in verjetno tudi marsikateri dokaz, ki se ga bi kdo lahko želel tudi znebiti.

 

Tako so se na POP TV z žalno sejo poslovili od priljubljenega voditelja:

 

 

Povezane objave

Danes praznujejo “smolčki”! Ljudje, ki imajo “pravi” rojstni dan, le na vsake štiri leta.

Dominika Švarc Pipan v novi aferi. Tokrat gre za najemnine, za celjske tožilce?

POZOR! Neznano kam je odšel Marijan Urošević! Ste ga videli?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več