Oče trpinčene male jeseniške deklice je “krvnikoma” napovedal maščevanje?

Kot smo že poročali so Vrhovni sodniki potrdili sodbi kranjskega okrožnega in ljubljanskega višjega sodišča, po kateri je Sanda Alibabić dobila 23 let zapora, njen partner Mirzan Jakupi pa dve leti manj.

Kaj je preiskava pokazala?

Za nekatere je to prava, za druge pa premila odločitev sodnikov, saj so preiskovalci po ugotovili, da je deklica umrla zaradi kroničnega hematoma možganov, ki ga je povzročil udarec v glavo. Na deklici so odkrili sledi številnih drugih poškodb: zlom ključnice in reber, podplutbe po zadnjici in na zadnji strani nog, ožganina na roki ter več vbodov z iglo po dlaneh, rokah, trebuhu in prsnem košu. Preiskava je pokazala, da so poškodbe nastale v obdobju, ko sta za otroka skrbela mama in njen novi partner.

Oče deklice napovedal maščevanje

Kot poroča najbolj brani celjski portal, Celjski glasnik se je oglasil biološki oče deklice Senad Kardašević, ki je dejal, da ju v primeru predčasne izpustitve »čaka« in da bi dobila »po 1000 metkov v glavo«. Kadrašević ima iz zakona Alibabićevo sicer še tri dekleta, od tega je ena že odrasla. »Štirinajst in 11 let stari hčeri pa sem k njej na Ig odpeljal približno štirikrat. Ves čas govori, da je tisti teden, ko naj bi se poškodbe zgodile, delala, a ji nič ne verjamem,« je pred časom povedal skrušeni oče.

Očitno je pri tej žalostni zgodbi pravici le vsaj malo zadoščeno!

MG

Povezane objave

V SDS žalujejo. Poslovila se je Katarina Culiberg. Bila še tako polna življenja, ciljev in navdiha!

Umrl je velik domoljub, nekdanji poslanec in član IO SDS, Srečko Hvauc

V Hotinji vasi bo veselo in se bo pelo! Tam bo tudi naša ekipa z neposrednim prenosom!