Organizator nezakonitih protestov, na obisku pri notranjem ministru

Kaj takega je možno le v Sloveniji. Organizator nezakonitih protestov, ki so se največkrat razširili v sovražnost do vlade Janeza Janše. Tisti, ki je ustavljal promet po Ljubljani, delil sovražne floskule, Tisti Jaša Jenull, je bil na prijateljskem obisku pri ministru za notranje zadeve. Kot bi se delali norca iz poštenih ljudi.

Neuradnega vodjo nezakonitih protestov proti prejšnji vladi ob petkih Jašo Jenulla je danes s svojo novo ekipo najožjih sodelavcev na vrhu notranjega ministrstva sprejel notranji minister Boštjan Poklukar. Poklukar je ministrstvo prevzel po odstopu Tatjane Bobnar. Političnega aktivista leve sredine Jenulla sta ob novem ministru Poklukarju sprejela tudi državna sekretarka Helga Dobrin in vodja kabineta Nataša Hvala Ivančič.

Po srečanju z Jenullom je Poklukar sporočil, da imajo civilna družba in nevladne organizacije pomembno vlogo v slovenski družbi, še zlasti pri nadaljnjem razvoju demokracije in se zavezal k transparentnemu delovanju ministrstva in pozval nevladne organizacije, naj budno spremljajo delo notranjega ministrstva. Z ministrstva so sporočili še, da sta dialog z nevladnimi organizacijami in sistematično vključevanje civilne družbe v procese odločanja zaveza te vlade.

Torej nevladne organizacije, ki ne prijavljajo svojih shodov, ki shode izkoriščajo za sovražnosti, proti politični desnici, zapirajo promet po mestu in podobno, imajo pomembno vlogo. Kdo bo plačal vse neprijavljene shode, poplačal vso škodo, ki so jih protestniki povzročili? 

Zamislite si samo, da bi bil recimo shod upokojencev neprijavljen.

Povezane objave

Občinski svetniki opozicije, občine Hoče-Slivnica na novinarski konferenci, proti podražitvam

So si na RTV, incident med shodom upokojencev, preprosto izmislili?

Bogati ljubimci Golobove ljubice in ena najdražjih manikur na svetu?

2 komentarja

mona lisa 23. 03. 2023 - 3:04
To ni več Slovenija ampak Kretenija.
Pepe Vasjebe 25. 03. 2023 - 17:28
Imam še nekaj predlogov za spremembo imena države: - Kurboslavija, - sFOOLlandija, - sFOOLnija, - BV - u3pm - ...
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več